Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BICHARECO F.C Chak-litos TM
WAHOO Tactiek Saddam Hussein
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 49.1
adequate Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen solid


14e minuut.
Körşahin heeft problemen om de bal te vangen. Körşahin met een sublieme pass. Austin is nu in balbezit. Austin haalt uit met een fantastische trap. Paunić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Damonte passt de bal met de wreef. Gaggiano is nu in balbezit. Klungelig pakt Gaggiano de bal. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hana Gobash onderschept slim de pass. Hana Gobash passt de bal zonder na te denken. Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ... Paunić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Chak-litos TM 0:1

26e minuut.
Veermets is nu in balbezit. Veermets geeft een lange en hoge pass. Almillategui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kapeć geeft een hoge lob. Hana Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Gobash passt de bal met de wreef. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Carter rent richting de bal. Carter speelt de bal door. Gaggiano rent richting de bal. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap. Dobrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BICHARECO F.C - Chak-litos TM 1:1

40e minuut.
Hana Gobash onderschept slim de pass. Hana Gobash passt de bal in één keer door. Körşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin is nu in balbezit. Austin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BICHARECO F.C 46%, Chak-litos TM 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BICHARECO F.C - Chak-litos TM 1:1

46e minuut.
Wei rent richting de bal. Wei geeft een hoge lob. Körşahin is nu in balbezit. Körşahin haalt uit met een fantastische trap. Paunić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Damonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Damonte passt de bal met de wreef. Gaggiano rent richting de bal. Gaggiano schiet op doel. Dobrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Chak-litos TM 2:1

52e minuut.
Kamberg is nu in balbezit. Gaggiano is nu in balbezit. Cabrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabrera krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Wei passt de bal zonder na te denken. Perugina bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin begaat een overtreding. Austin krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Austin geeft de bal voor. Perugina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gaggiano rent richting de bal. Gaggiano schiet op doel. Dobrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Chak-litos TM 3:1

72e minuut.
Perugina is nu in balbezit. Körşahin verovert de bal door een tackle van achteren. Körşahin met een sublieme pass. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abad is nu in balbezit. Abad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Chak-litos TM 3:2

74e minuut.
Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Parandyk rent richting de bal. Parandyk geeft de bal voor. Abad rent richting de bal. Abad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BICHARECO F.C - Chak-litos TM 3:3

76e minuut.
Daar is Hana Gobash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Austin is nu in balbezit. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad haalt uit met een fantastische trap. Paunić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Chak-litos TM 3:4

79e minuut.
Kamberg geeft een lange en hoge pass. Pottier speelt de bal door. Gaggiano is nu in balbezit. Gaggiano schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BICHARECO F.C - Chak-litos TM 4:4

81e minuut.
Parandyk geeft een lange en hoge pass. Kamberg rent richting de bal. Kamberg geeft de bal voor. Austin rent richting de bal. Austin haalt uit met een fantastische trap. Paunić bokst de bal weg.

86e minuut.
Kapeć is nu in balbezit. Kapeć passt de bal in één keer door. Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap. Dobrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Chak-litos TM 5:4

87e minuut.
Abad is nu in balbezit. Körşahin is nu in balbezit. Körşahin geeft een lange en hoge pass. Austin rent richting de bal. Austin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Parandyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parandyk. Abad raakt geblesseerd tijdens het duel. Wei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BICHARECO F.C 62%, Chak-litos TM 38%.
BICHARECO F.C - Chak-litos TM 5:4