Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chak-litos TM BICHARECO F.C
Saddam Hussein Tactiek WAHOO
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 46.3
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Boriban rent richting de bal. Boriban met een sublieme pass. Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ... Paunić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Villarreal rent richting de bal. Villarreal passt de bal zonder na te denken. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur schiet op doel. Paunić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boriban neemt de hoekschop. Austin krijgt zijn hoofd ertegen. Paunić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Macmur kopt de bal weg. Boriban rent richting de bal. Boriban geeft een hoge lob. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - BICHARECO F.C 1:0

26e minuut.
Paunić met een harde bal richting middenveld. Cabrera kopt de bal weg. Austin is nu in balbezit. Austin haalt uit met een fantastische trap. Paunić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - BICHARECO F.C 2:0

44e minuut.
Kosiński passt de bal in één keer door. Pottier is nu in balbezit. Almillategui rent richting de bal. Pottier verovert de bal door een tackle van achteren. Pottier geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kosiński is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chak-litos TM 51%, BICHARECO F.C 49%.
Chak-litos TM - BICHARECO F.C 2:0

46e minuut.
Körşahin komt het veld opgelopen. Estapé komt het veld opgelopen. Veermets komt het veld opgelopen. Hana Gobash komt het veld opgelopen. Wei komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hana Gobash is nu in balbezit. Hana Gobash geeft een lange en hoge pass. Parandyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin haalt uit met een fantastische trap. Paunić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cabrera geeft de bal voor. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Gobash rent richting de bal. Hana Gobash geeft de bal voor. Austin springt en kopt de bal. Paunić bokst de bal weg.

54e minuut.
Wei passt de bal met de wreef. Kosiński rent richting de bal. Cabrera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kosiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kosiński neemt zijn aanloop. Dobrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Körşahin rent richting de bal. Abad is nu in balbezit. Körşahin rent richting de bal. Körşahin geeft een hoge lob. Paunić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Austin is nu in balbezit. Veermets legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Austin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Austin neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luncik komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pottier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pottier passt de bal in één keer door. Luncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Luncik schiet op doel. Dobrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - BICHARECO F.C 2:1

72e minuut.
Körşahin verovert de bal door een tackle van achteren. Körşahin geeft een hoge lob. Austin rent richting de bal. Austin schiet op doel. Paunić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - BICHARECO F.C 3:1

81e minuut.
Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad speelt de bal door. Austin rent richting de bal. Austin draait met de bal, schiet en ... Paunić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - BICHARECO F.C 4:1

83e minuut.
Moizan passt de bal zonder na te denken. Kapeć geeft een hoge lob. Luncik is nu in balbezit. Luncik schiet op doel. Dobrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - BICHARECO F.C 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chak-litos TM 40%, BICHARECO F.C 60%.
Chak-litos TM - BICHARECO F.C 4:2