Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynawet FC Ahura Mazda Fc
Training 1.0 Tactiek Ahura 2.0
35% Balbezit 65%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.2 gemiddelde waardering 51.8
average Schieten outstanding
average Passen very good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Cañate rent richting de bal. Salomon verovert de bal door een tackle van achteren. Salomon passt de bal zonder na te denken. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera draait met de bal, schiet en ... Arosemena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales verovert de bal door een tackle van achteren. Puñales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña geeft een lange en hoge pass. Pantner is nu in balbezit. Pantner haalt uit met een fantastische trap. Arosemena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Ahura Mazda Fc 0:1

7e minuut.
Ureña onderschept slim de pass. Salomon verovert de bal door een tackle van achteren. Salomon probeert naar een medespeler te passen. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Ahura Mazda Fc 0:2

11e minuut.
Jokiniemi trapt de bal weg van het doel. Pantner kopt de bal weg. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales haalt uit met een fantastische trap. Arosemena maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Foster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pantner neemt de hoekschop. Pera krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Ahura Mazda Fc 0:3

15e minuut.
Inworp. Pantner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mon is nu in balbezit. Mon geeft een lange en hoge pass. Puñales maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pascal haalt uit met een fantastische trap. Jokiniemi met een sublieme pass. Acıkan kopt de bal weg. Pera is nu in balbezit. Pera schiet op doel. Arosemena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pantner rent richting de bal. Pantner geeft een lange en hoge pass. Puñales rent richting de bal. Puñales draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Ahura Mazda Fc 0:4

33e minuut.
Pantner rent richting de bal. Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantner onderschept slim de pass. Pantner geeft een lange en hoge pass. Puñales springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pantner rent richting de bal. Pantner passt de bal met de wreef. Puñales heeft problemen om de bal te vangen. Pera is nu in balbezit. Pera schiet op doel. Arosemena bokst de bal weg.

41e minuut.
Pantner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daley. Pantner raakt geblesseerd tijdens het duel. Pantner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pera rent richting de bal. Pera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mon heeft problemen om de bal te vangen. Mon geeft een hoge lob. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mungurov rent richting de bal. Acıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıkan geeft de bal voor. Pera is nu in balbezit. Pera draait met de bal, schiet en ... Arosemena bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Asilefe kopt de bal weg. Pantner is nu in balbezit. Pantner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salomon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salomon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beitía komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 67%, Ahura Mazda Fc 33%.
Dynawet FC - Ahura Mazda Fc 0:4

47e minuut.
Asilefe passt de bal met de wreef. Acıkan is nu in balbezit. Acıkan geeft een hoge lob. Pantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantner haalt uit met een fantastische trap. Arosemena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mon speelt de bal door. Daley rent richting de bal. Pantner verovert de bal door een tackle van achteren. Pantner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Nimbley komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Tae-Li onderschept slim de pass. Tae-Li probeert naar een medespeler te passen. Pera is nu in balbezit. Pera haalt uit met een fantastische trap. Arosemena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Ahura Mazda Fc 0:5

60e minuut.
Acıkan kopt de bal weg. Salomon rent richting de bal. Cañate begaat een overtreding. Cañate krijgt een gele kaart. Salomon raakt geblesseerd tijdens het duel. Nimbley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Pera de bal onder controle te krijgen. Pera schiet op doel. Arosemena werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Daley is nu in balbezit. Pantner onderschept slim de pass. Pantner geeft de bal voor. Puñales krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Ahura Mazda Fc 0:6

61e minuut.
Beitía is nu in balbezit. Beitía passt de bal zonder na te denken. Plúa probeert naar een medespeler te passen. Pantner rent richting de bal. Pantner schiet op doel. Arosemena bokst de bal weg. Puñales rent richting de bal. Puñales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Ahura Mazda Fc 0:7

65e minuut.
Acıkan verovert de bal door een tackle van achteren. Acıkan passt de bal in één keer door. Pera is nu in balbezit. Pera haalt uit met een fantastische trap. Arosemena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pantner rent richting de bal. Pantner geeft een lange en hoge pass. Daar is Pera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pera is nu in balbezit. Pera geeft de bal voor. Daar is Ureña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pera is nu in balbezit. Pera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Asilefe rent richting de bal. Asilefe geeft een lange en hoge pass. Pantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantner geeft een hoge lob. Puñales springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Ahura Mazda Fc 0:8

71e minuut.
Canales komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Salomon verovert de bal door een tackle van achteren. Salomon passt de bal in één keer door. Puñales is nu in balbezit. Puñales draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Ahura Mazda Fc 0:9

77e minuut.
Acıkan met een sublieme pass. Salomon rent richting de bal. Salomon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Canales de bal. Canales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Ahura Mazda Fc 0:10

80e minuut.
Arosemena met een sublieme pass. Acıkan kopt de bal weg. Nimbley is nu in balbezit. Pantner is nu in balbezit. Pantner draait met de bal, schiet en ... Arosemena bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corella komt het veld opgelopen. Solanilla komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Salomon passt de bal met de wreef. Acıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıkan geeft een hoge lob. Puñales maakt een snoekduik en kopt de bal. Arosemena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Ahura Mazda Fc 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 71%, Ahura Mazda Fc 29%.
Dynawet FC - Ahura Mazda Fc 0:11