Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahura Mazda Fc Dynawet FC
Ahura 2.0 Tactiek U21
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 31.9
formidable Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Pantner met een sublieme pass. Beitía bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantner begaat een overtreding. Pantner krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Puñales kopt de bal weg. Klungelig pakt Plúa de bal. Salomon is nu in balbezit. Salomon schiet op doel. Arosemena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Dynawet FC 1:0

8e minuut.
Pera rent richting de bal. Cortez is nu in balbezit. Pera onderschept slim de pass. Pera geeft een lange en hoge pass. Puñales maakt een snoekduik en kopt de bal. Arosemena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Plúa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Dynawet FC 2:0

10e minuut.
Mon onderschept slim de pass. Mon met een sublieme pass. Acıkan probeert naar een medespeler te passen. Pera is nu in balbezit. Pera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Arosemena met een sublieme pass. Acıkan kopt de bal weg. Salomon rent richting de bal. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales schiet op doel. Arosemena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Leguizamo geeft een hoge lob. Tae-Li is nu in balbezit. Tae-Li passt de bal met de wreef. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asilefe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beitía rent richting de bal. Pantner onderschept slim de pass. Pantner geeft een lange en hoge pass. Arosemena bokst de bal weg.

28e minuut.
Pascal kopt de bal weg. Daar is Plúa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puñales is nu in balbezit. Puñales haalt uit met een fantastische trap. Arosemena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Dynawet FC 3:0

34e minuut.
Leguizamo speelt de bal door. Mon is nu in balbezit. Mon geeft een lange en hoge pass. Pera rent richting de bal. Pera haalt uit met een fantastische trap. Arosemena bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Dynawet FC 4:0

40e minuut.
Plúa met een snelle inworp. Salomon is nu in balbezit. Salomon passt de bal met de wreef. Puñales rent richting de bal. Puñales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pantner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales draait met de bal, schiet en ... Arosemena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Dynawet FC 5:0

42e minuut.
Inworp. Mon met een snelle inworp. Beitía is nu in balbezit. Pantner onderschept slim de pass. Pantner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Arosemena met een harde bal richting middenveld. Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate probeert naar een medespeler te passen. Daley is nu in balbezit. Daley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahura Mazda Fc 41%, Dynawet FC 59%.
Ahura Mazda Fc - Dynawet FC 5:0

51e minuut.
Solanilla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pera de bal. Manuel rent richting de bal. Pera onderschept slim de pass. Pera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Manuel kopt de bal weg. Pascal is nu in balbezit. Pera onderschept slim de pass. Pera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Dynawet FC 6:0

55e minuut.
Foster komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Cox komt het veld opgelopen. Corella komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Salomon met een sublieme pass. Asilefe geeft een hoge lob. Pantner kopt de bal weg. Puñales is nu in balbezit. Puñales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Buitenspel voor Pantner. Goede buitenspelval van de verdediging. Plúa neemt vlug de vrije trap. Mungurov kopt de bal weg. Pera rent richting de bal. Pera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Acıkan passt de bal met de wreef. Mon is nu in balbezit. Mon geeft een hoge lob. Pera rent richting de bal. Pera draait met de bal, schiet en ... Arosemena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Dynawet FC 7:0

72e minuut.
Llompart is nu in balbezit. Llompart geeft een hoge lob. Pantner kopt de bal weg. Pera is nu in balbezit. Pera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Dynawet FC 8:0

73e minuut.
Acıkan met een sublieme pass. Salomon probeert naar een medespeler te passen. Pera is nu in balbezit. Pera draait met de bal, schiet en ... Arosemena probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Plúa de bal. Pantner is nu in balbezit. Pantner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Dynawet FC 9:0

78e minuut.
Arosemena probeert naar een medespeler te passen. Cox rent richting de bal. Salomon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Salomon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Salomon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Pantner met een sublieme pass. Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mon geeft de bal voor. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Dynawet FC 10:0

85e minuut.
Ureña geeft een hoge lob. Asilefe is nu in balbezit. Beitía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beitía krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe geeft een lange en hoge pass. Pantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mungurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungurov geeft de bal voor. Klungelig pakt Ureña de bal. Puñales is nu in balbezit. Puñales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mon geeft een lange en hoge pass. Pantner rent richting de bal. Plúa is nu in balbezit. Pantner onderschept slim de pass. Pantner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahura Mazda Fc 36%, Dynawet FC 64%.
Ahura Mazda Fc - Dynawet FC 10:0