Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahura Mazda Fc BICHARECO F.C
Ahura 2.0 Tactiek WAHOO
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 48.9
excellent Schieten adequate
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Daar is Salomon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salomon passt de bal zonder na te denken. Pera is nu in balbezit. Pera haalt uit met een fantastische trap. Paunić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Moizan speelt de bal door. Damonte heeft problemen om de bal te vangen. Damonte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Damonte geeft een lange en hoge pass. Jokiniemi met een sublieme pass. Pera is nu in balbezit. Pera draait met de bal, schiet en ... Paunić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - BICHARECO F.C 1:0

26e minuut.
Pera is nu in balbezit. Pera passt de bal zonder na te denken. Puñales heeft problemen om de bal te vangen. Puñales draait met de bal, schiet en ... Paunić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - BICHARECO F.C 2:0

28e minuut.
Moizan passt de bal met de wreef. Mungurov rent richting de bal. Mungurov geeft de bal voor. Pera is nu in balbezit. Pera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tae-Li geeft een lange en hoge pass. Puñales kopt de bal weg. Veermets rent richting de bal. Pantner onderschept slim de pass. Pantner haalt uit met een fantastische trap. Paunić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pera rent richting de bal. Pera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - BICHARECO F.C 3:0

34e minuut.
Pantner rent richting de bal. Pantner geeft een lange en hoge pass. Puñales kopt de bal weg. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Pantner passt de bal in één keer door. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon schiet op doel. Pera maakt een snoekduik en kopt de bal. Pantner maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahura Mazda Fc 39%, BICHARECO F.C 61%.
Ahura Mazda Fc - BICHARECO F.C 3:0

49e minuut.
Daar is Tae-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaggiano rent richting de bal. Mungurov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaggiano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaggiano neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - BICHARECO F.C 3:1

58e minuut.
Pottier geeft een hoge lob. Damonte geeft een lange en hoge pass. Llompart controleert de bal met de borst. Damonte verovert de bal door een tackle van achteren. Damonte schiet op doel. Jokiniemi bokst de bal weg. Gaggiano is nu in balbezit. Gaggiano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pantner de bal. Pantner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - BICHARECO F.C 4:1

68e minuut.
Tae-Li heeft problemen om de bal te vangen. Tae-Li geeft een lange en hoge pass. Kapeć geeft een lange en hoge pass. Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıkan rent richting de bal. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon geeft een lange en hoge pass. Puñales krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Salomon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nimbley komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahura Mazda Fc 49%, BICHARECO F.C 51%.
Ahura Mazda Fc - BICHARECO F.C 4:1