Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BICHARECO F.C Ahura Mazda Fc
WAHOO Tactiek Ahura 2.0
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
50.2 gemiddelde waardering 49.8
good Schieten excellent
good Passen good
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Llompart is nu in balbezit. Llompart passt de bal in één keer door. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera schiet op doel. Paunić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Ahura Mazda Fc 0:1

18e minuut.
Gondet passt de bal in één keer door. Moizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moizan passt de bal zonder na te denken. Pottier rent richting de bal. Pottier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wierzchowski. Pera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mungurov met een snel genomen vrije trap. Pantner is nu in balbezit. Perugina bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Asilefe geeft een lange en hoge pass. Puñales kopt de bal weg. Pera is nu in balbezit. Pera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Ahura Mazda Fc 0:2

40e minuut.
Pantner geeft een lange en hoge pass. Puñales kopt de bal weg. Pera is nu in balbezit. Pera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Ahura Mazda Fc 0:3

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantner controleert de bal met de borst. Pantner geeft een hoge lob. Pera is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales schiet op doel. Paunić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Ahura Mazda Fc 0:4

44e minuut.
Moizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantner begaat een overtreding. Moizan raakt geblesseerd tijdens het duel. Gniadek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gaggiano krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BICHARECO F.C 56%, Ahura Mazda Fc 44%.
BICHARECO F.C - Ahura Mazda Fc 0:4

50e minuut.
Veermets met een sublieme pass. Pantner probeert de bal aan de voet te houden. Mon geeft een lange en hoge pass. Puñales rent richting de bal. Puñales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Pottier geeft een hoge lob. Acıkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moizan kopt de bal weg. Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Perugina geeft een lange en hoge pass. Pantner speelt de bal door. Puñales is nu in balbezit. Puñales haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Damonte kopt de bal weg. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe geeft een hoge lob. Pera is nu in balbezit. Pera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Acıkan onderschept slim de pass. Pottier onderschept slim de pass. Pottier passt de bal met de wreef. Luncik is nu in balbezit. Luncik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BICHARECO F.C 43%, Ahura Mazda Fc 57%.
BICHARECO F.C - Ahura Mazda Fc 0:4