Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chak-litos TM Dynawet FC
Saddam Hussein Tactiek Training 1.0
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 31.2
excellent Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


14e minuut.
Plúa onderschept slim de pass. Hana Gobash onderschept slim de pass. Hana Gobash passt de bal in één keer door. Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Dynawet FC 1:0

16e minuut.
Daar is Manuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Gobash passt de bal in één keer door. Abad is nu in balbezit. Abad haalt uit met een fantastische trap. Arosemena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Cañate is nu in balbezit. Hana Gobash onderschept slim de pass. Hana Gobash geeft de bal voor. Macmur is nu in balbezit. Macmur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Villarreal is nu in balbezit. Villarreal geeft de bal voor. Austin is nu in balbezit. Austin haalt uit met een fantastische trap. Arosemena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Dynawet FC 2:0

29e minuut.
Körşahin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ureña met een sublieme pass. Plúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad haalt uit met een fantastische trap. Arosemena bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Dynawet FC 3:0

31e minuut.
Arosemena met een harde bal richting middenveld. Hana Gobash kopt de bal weg. Austin probeert de bal aan de voet te houden. Abad is nu in balbezit. Abad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hana Gobash heeft problemen om de bal te vangen. Hana Gobash passt de bal zonder na te denken. Austin rent richting de bal. Austin schiet op doel. Arosemena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Dynawet FC 4:0

38e minuut.
Abad rent richting de bal. Daley begaat een overtreding. Abad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villarreal met een snel genomen vrije trap. Daar is Macmur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chak-litos TM 29%, Dynawet FC 71%.
Chak-litos TM - Dynawet FC 4:0

46e minuut.
Beitía komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Almillategui geeft de bal voor. Plúa kopt de bal weg. Klungelig pakt Austin de bal. Austin schiet op doel. Ureña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Körşahin zal de hoekschop nemen. Hana Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad rent richting de bal. Abad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Dynawet FC 5:0

57e minuut.
Macmur geeft een lange en hoge pass. Abad rent richting de bal. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin haalt uit met een fantastische trap. Arosemena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Dynawet FC 6:0

62e minuut.
Inworp. Hana Gobash met de inworp. Abad is nu in balbezit. Abad draait met de bal, schiet en ... Arosemena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Dynawet FC 7:0

70e minuut.
Villarreal heeft problemen om de bal te vangen. Beitía bereikt de bal nog maar net als eerste. Urieta onderschept slim de pass. Urieta met een sublieme pass. Körşahin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cabrera kopt de bal weg. Austin geeft een hoge lob. Abad rent richting de bal. Abad schiet op doel. Arosemena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Gobash met een snelle inworp. Abad geeft een hoge lob. Daar is Macmur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macmur draait met de bal, schiet en ... Arosemena bokst de bal weg. Daar is Leguizamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hana Gobash wilt de vrije trap nemen. Daar is Austin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arosemena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Beitía bereikt de bal nog maar net als eerste. Urieta onderschept slim de pass. Urieta geeft een lange en hoge pass. Abad is nu in balbezit. Abad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Corella komt het veld opgelopen. Hana Gobash geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abad springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Urieta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad heeft problemen om de bal te vangen. Abad haalt uit met een fantastische trap. Arosemena werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Klungelig pakt Daley de bal. Plúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin onderschept slim de pass. Austin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Dynawet FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chak-litos TM 32%, Dynawet FC 68%.
Chak-litos TM - Dynawet FC 8:0