Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynawet FC Chak-litos TM
U21 Tactiek Saddam Hussein
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
28.5 gemiddelde waardering 44.5
average Schieten excellent
weak Passen adequate
average Verdedigen good


3e minuut.
Körşahin verovert de bal door een tackle van achteren. Körşahin geeft de bal voor. Abad rent richting de bal. Körşahin rent richting de bal. Körşahin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hana Gobash heeft problemen om de bal te vangen. Hana Gobash probeert naar een medespeler te passen. Macmur rent richting de bal. Klungelig pakt Macmur de bal. Macmur schiet op doel. Arosemena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Körşahin passt de bal zonder na te denken. Abad rent richting de bal. Daar is Abad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abad draait met de bal, schiet en ... Arosemena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Chak-litos TM 0:1

20e minuut.
Beitía rent richting de bal. Villarreal rent richting de bal. Villarreal passt de bal in één keer door. Abad is nu in balbezit. Abad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Beitía probeert de bal aan de voet te houden. Körşahin is nu in balbezit. Körşahin passt de bal in één keer door. Abad heeft problemen om de bal te vangen. Abad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Chak-litos TM 0:2

41e minuut.
Gálvez rent richting de bal. Hana Gobash is nu in balbezit. Hana Gobash passt de bal in één keer door. Macmur is nu in balbezit. Macmur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cañate de bal. Austin is nu in balbezit. Austin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abad is nu in balbezit. Abad schiet op doel. Arosemena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Chak-litos TM 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 65%, Chak-litos TM 35%.
Dynawet FC - Chak-litos TM 0:3

46e minuut.
Körşahin onderschept slim de pass. Körşahin met een sublieme pass. Austin is nu in balbezit. Austin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Chak-litos TM 0:4

50e minuut.
Hana Gobash is nu in balbezit. Hana Gobash passt de bal zonder na te denken. Macmur is nu in balbezit. Macmur haalt uit met een fantastische trap. Arosemena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Chak-litos TM 0:5

52e minuut.
Almillategui bereikt de bal nog maar net als eerste. Almillategui passt de bal zonder na te denken. Hana Gobash is nu in balbezit. Hana Gobash haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foster komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Cañate met een sublieme pass. Beitía heeft problemen om de bal te vangen. Beitía met een sublieme pass. Pascal rent richting de bal. Pascal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Corella komt het veld opgelopen. Cox komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Foster onderschept slim de pass. Foster geeft een lange en hoge pass. Hana Gobash probeert de bal aan de voet te houden. Macmur rent richting de bal. Macmur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Chak-litos TM 0:6

65e minuut.
Daley met een sublieme pass. Kamberg rent richting de bal. Kamberg geeft een lange en hoge pass. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin schiet op doel. Arosemena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abad is nu in balbezit. Abad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Chak-litos TM 0:7

71e minuut.
Foster geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hana Gobash de bal. Hana Gobash geeft een hoge lob. Abad rent richting de bal. Abad schiet op doel. Arosemena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macmur rent richting de bal. Macmur schiet op doel. Arosemena probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

77e minuut.
Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Macmur de bal. Macmur passt de bal in één keer door. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Austin onderschept slim de pass. Austin passt de bal met de wreef. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Chak-litos TM 0:8

88e minuut.
Körşahin passt de bal in één keer door. Hana Gobash rent richting de bal. Hana Gobash passt de bal in één keer door. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Macmur is nu in balbezit. Macmur schiet op doel. Na een snelle pass probeert Foster de bal onder controle te krijgen. Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ... Arosemena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 58%, Chak-litos TM 42%.
Dynawet FC - Chak-litos TM 0:8