Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Arsenal Severin Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1963
FC Arsenal Severin FC LH SaiGon
451 Tactiek 433v3
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 28.3
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Chí Khiêm probeert naar een medespeler te passen. Sakić probeert naar een medespeler te passen. Duy Thắng probeert naar een medespeler te passen. Méndez Núñez is nu in balbezit. Méndez Núñez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ geeft de bal voor. Duy Thắng kopt de bal weg. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Severin - FC LH SaiGon 0:1

24e minuut.
Sakić onderschept slim de pass. Duy Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Thắng met een sublieme pass. Ngọc Danh is nu in balbezit. Ngọc Danh draait met de bal, schiet en ... Cioropina bokst de bal weg.

40e minuut.
Sakić probeert de bal aan de voet te houden. Twellman bereikt de bal nog maar net als eerste. Twellman geeft een lange en hoge pass. Daar is Hyży, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thanh Việt geeft een hoge lob. Cioropina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Thắng onderschept slim de pass. Duy Thắng passt de bal in één keer door. Ngọc Danh is nu in balbezit. Ngọc Danh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Severin 69%, FC LH SaiGon 31%.
FC Arsenal Severin - FC LH SaiGon 0:1

79e minuut.
Bá Thiện met een sublieme pass. Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Việt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ngọc Danh de bal. Ngọc Danh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Thanh Việt rent richting de bal. Thanh Việt passt de bal in één keer door. Ngọc Danh met een sublieme pass. Méndez Núñez is nu in balbezit. Méndez Núñez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Severin 66%, FC LH SaiGon 34%.
FC Arsenal Severin - FC LH SaiGon 0:1