Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:15
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Manchester FC Fehérvár Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2221
Manchester FC Fehérvár Agárd SC
pilu fulldef Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 26.9
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Dankó passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Puača de bal. Puača geeft de bal voor. Lizer rent richting de bal. Lizer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Bragança met de inworp. Galla bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Brødsgård zijn tegenspeler op de grond. Galla raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

6e minuut.
Laskai is nu in balbezit. Brødsgård verovert de bal door een tackle van achteren. Brødsgård passt de bal zonder na te denken. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Corregedor rent richting de bal. Corregedor geeft een hoge lob. Eötvös probeert de bal aan de voet te houden. Dankó rent richting de bal. Dankó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 1:0

12e minuut.
Brødsgård passt de bal met de wreef. Bragança rent richting de bal. Bragança passt de bal zonder na te denken. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bircan met een snelle inworp. Brødsgård met een sublieme pass. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó schiet op doel. Bryła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 2:0

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bryła niet meer kan verder spelen. Simkó komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Dankó is nu in balbezit. Brødsgård rent richting de bal. Brødsgård passt de bal in één keer door. Lizer is nu in balbezit. Lizer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Matits heeft problemen om de bal te vangen. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer speelt de bal door. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Corregedor met een sublieme pass. Bragança is nu in balbezit. Bragança met een sublieme pass. Dankó rent richting de bal. Dankó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 3:0

31e minuut.
Dankó geeft een hoge lob. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer geeft een lange en hoge pass. Dankó springt en kopt de bal. Simkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 4:0

35e minuut.
Klungelig pakt Matits de bal. Bircan rent richting de bal. Bircan geeft de bal voor. Matits probeert de bal aan de voet te houden. Dankó krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bragança met een snelle inworp. Brødsgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Brødsgård met een sublieme pass. Lizer is nu in balbezit. Lizer draait met de bal, schiet en ... Simkó bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 5:0

38e minuut.
Lizer kopt de bal weg. Galla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó verovert de bal door een tackle van achteren. Dankó draait met de bal, schiet en ... Simkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 6:0

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Simkó niet meer kan verder spelen. Hercegfalvi komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Brødsgård probeert naar een medespeler te passen. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer passt de bal met de wreef. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó haalt uit met een fantastische trap. Hercegfalvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Bircan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lizer de bal. Lizer passt de bal zonder na te denken. Dankó rent richting de bal. Dankó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester FC Fehérvár 28%, Agárd SC 72%.
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 7:0

51e minuut.
Eötvös bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan verovert de bal door een tackle van achteren. Bircan geeft een lange en hoge pass. Lizer is nu in balbezit. Lizer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 8:0

60e minuut.
Bragança rent richting de bal. Bragança passt de bal zonder na te denken. Dankó rent richting de bal. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 9:0

63e minuut.
Galla bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer onderschept slim de pass. Lizer probeert naar een medespeler te passen. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó haalt uit met een fantastische trap. Hercegfalvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Brødsgård heeft problemen om de bal te vangen. Brødsgård passt de bal met de wreef. Dankó is nu in balbezit. Dankó haalt uit met een fantastische trap. Hercegfalvi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 10:0

67e minuut.
Zvara rent richting de bal. Corregedor is nu in balbezit. Corradini met een sublieme pass. Dankó is nu in balbezit. Dankó passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 11:0

70e minuut.
Laki is nu in balbezit. Brødsgård onderschept slim de pass. Brødsgård passt de bal zonder na te denken. Dankó is nu in balbezit. Dankó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 12:0

74e minuut.
Bircan speelt de bal door. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó passt de bal met de wreef. Lizer rent richting de bal. Lizer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 13:0

78e minuut.
Lizer heeft problemen om de bal te vangen. Lizer passt de bal in één keer door. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó draait met de bal, schiet en ... Majcher probeert de bal aan de voet te houden. Hercegfalvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 14:0

80e minuut.
Dankó is nu in balbezit. Dankó geeft de bal voor. Daar is Matits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizer rent richting de bal. Lizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 15:0

84e minuut.
Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki geeft de bal voor. Dankó is nu in balbezit. Dankó schiet op doel. Hercegfalvi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 16:0

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hercegfalvi trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bircan met een snelle inworp. Brødsgård geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bircan geeft een hoge lob. Lizer rent richting de bal. Lizer geeft een lange en hoge pass. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 17:0

90e minuut.
Lizer haalt uit met een fantastische trap. Majcher kopt de bal weg. Daar is Laskai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester FC Fehérvár 25%, Agárd SC 75%.
Manchester FC Fehérvár - Agárd SC 18:0