Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. Onesti
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3410
F. C. Onesti DINAMO RED & WHITE
3 ATT Tactiek 442CLASSIC
65% Balbezit 35%
13% Spel op eigen helft 87%
61 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 23
incredible Schieten average
excellent Passen weak
outstanding Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Jukica de bal. Jukica geeft de bal voor. Daar is Plesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko schiet op doel. Anghelache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Potegea geeft een lange en hoge pass. Daar is Cacciavillano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacciavillano passt de bal in één keer door. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Cacciavillano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano speelt de bal door. Melaschenko rent richting de bal. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 1:0

6e minuut.
Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak onderschept slim de pass. Pleśniak speelt de bal door. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 2:0

7e minuut.
Pleśniak passt de bal in één keer door. Cacciavillano is nu in balbezit. Cacciavillano passt de bal zonder na te denken. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 3:0

12e minuut.
Cacciavillano rent richting de bal. Cacciavillano passt de bal zonder na te denken. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 4:0

13e minuut.
Vornicu passt de bal zonder na te denken. Vasconcelos rent richting de bal. Bjørk verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cacciavillano passt de bal zonder na te denken. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak passt de bal zonder na te denken. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki geeft een hoge lob. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Anghelache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 5:0

23e minuut.
Klungelig pakt Plesca de bal. Melaschenko is nu in balbezit. Bjørk rent richting de bal. Bjørk schiet op doel. Anghelache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 6:0

29e minuut.
Klungelig pakt Potegea de bal. Cacciavillano onderschept slim de pass. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Vezeanu passt de bal in één keer door. Cacciavillano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano passt de bal in één keer door. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Plesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko heeft problemen om de bal te vangen. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Morariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 7:0

34e minuut.
Jukica kan de bal niet met de borst controleren. Jukica speelt de bal door. Daar is Plesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Anghelache bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cacciavillano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Melaschenko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Derungs verovert de bal door een tackle van achteren. Derungs geeft een hoge lob. Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica geeft de bal voor. Melaschenko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Derungs kopt de bal weg. Daar is Vasconcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Anghelache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 8:0

38e minuut.
Pleśniak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Potegea de bal. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Jukica rent richting de bal. Jukica passt de bal in één keer door. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel. Anghelache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 9:0

41e minuut.
Yeditepe kopt de bal weg. Daar is Melaschenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tempel is nu in balbezit. Melaschenko onderschept slim de pass. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 10:0

45e minuut.
Pleśniak probeert naar een medespeler te passen. Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Anghelache probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 17%, DINAMO RED & WHITE 83%.
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 11:0

46e minuut.
Klungelig pakt Martín del Río de bal. Bjørk onderschept slim de pass. Bjørk passt de bal met de wreef. Melaschenko heeft problemen om de bal te vangen. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Klungelig pakt Vasconcelos de bal. Cacciavillano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano met een sublieme pass. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Vornicu kopt de bal weg. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak geeft een hoge lob. Bjørk rent richting de bal. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Anghelache trapt de bal weg. Pleśniak kopt de bal weg. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Anghelache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 12:0

52e minuut.
Cacciavillano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko passt de bal met de wreef. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Morariu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacciavillano met een snelle inworp. Klungelig pakt Melaschenko de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Anghelache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Pytlasiński geeft een lange en hoge pass. Jukica rent richting de bal. Jukica met een sublieme pass. Bjørk rent richting de bal. Bjørk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 13:0

61e minuut.
Melaschenko onderschept slim de pass. Melaschenko passt de bal in één keer door. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bjørk rent richting de bal. Tempel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bjørk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melaschenko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 14:0

64e minuut.
Martín del Río controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kopaniecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Melaschenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 15:0

66e minuut.
Melaschenko passt de bal met de wreef. Daar is Puy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jukica rent richting de bal. Jukica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Anghelache trapt de bal weg. Potegea heeft problemen om de bal te vangen. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pleśniak passt de bal zonder na te denken. Cacciavillano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Melaschenko de bal. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Grămadă geeft een lange en hoge pass. Jukica is nu in balbezit. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Anghelache werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jukica is nu in balbezit. Jukica passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pleśniak de bal. Pleśniak schiet op doel. Anghelache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 16:0

76e minuut.
Jukica is nu in balbezit. Jukica probeert naar een medespeler te passen. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cacciavillano zal de hoekschop nemen. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel. Anghelache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 17:0

79e minuut.
Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk rent richting de bal. Bjørk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 18:0

81e minuut.
Pleśniak passt de bal zonder na te denken. Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica probeert naar een medespeler te passen. Melaschenko heeft problemen om de bal te vangen. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Anghelache probeert naar een medespeler te passen. Cacciavillano kopt de bal weg. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bjørk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Melaschenko de bal. Melaschenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cacciavillano onderschept slim de pass. Cacciavillano passt de bal met de wreef. Pleśniak met een sublieme pass. Jukica is nu in balbezit. Jukica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 19:0

89e minuut.
Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica passt de bal in één keer door. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 8%, DINAMO RED & WHITE 92%.
F. C. Onesti - DINAMO RED & WHITE 19:0