Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-04 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: as-Saʻūdiyya
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9356
as-Saʻūdiyya Hong Kong
TURNBALL 3P5D Tactiek HK 2
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
72.3 gemiddelde waardering 65.2
incredible Schieten very good
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


12e minuut.
Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Jawwad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Hong Kong 1:0

26e minuut.
Nisawi geeft een hoge lob. Daar is Hei Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Hamid rent richting de bal. Hamid haalt uit met een fantastische trap. Kin Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Godfred kopt de bal weg. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung probeert naar een medespeler te passen. Hon Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Wang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
as-Saʻūdiyya - Hong Kong 1:1

36e minuut.
Amir geeft een hoge lob. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Hamid speelt de bal door. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Farag zal de hoekschop nemen. Abd-al-Mu`ti krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Hong Kong 2:1

38e minuut.
Godfred rent richting de bal. Boughamni verovert de bal door een tackle van achteren. Boughamni geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Yiu Lun passt de bal met de wreef. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung geeft een lange en hoge pass. Hon Wang rent richting de bal. Hon Wang draait met de bal, schiet en ... Na`il bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya 52%, Hong Kong 48%.
as-Saʻūdiyya - Hong Kong 2:1

48e minuut.
Yiu Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad verovert de bal door een tackle van achteren. Boughamni geeft de bal voor. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Kin Fung bokst de bal weg.

49e minuut.
Hon Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman onderschept slim de pass. Sulayman met een sublieme pass. Hamid is nu in balbezit. Hamid schiet op doel. Kin Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hei Man rent richting de bal. Hei Man geeft een lange en hoge pass. Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughamni geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Mu`ti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Mu`ti krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Boughamni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abd-al-Jawwad probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Hong Kong 3:1

60e minuut.
Kassem onderschept slim de pass. Kassem geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. Kin Fung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Hong Kong 4:1

61e minuut.
Kai Chung komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Wing Hong probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cheuk Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulayman verovert de bal door een tackle van achteren. Sulayman geeft een lange en hoge pass. Hamid kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abo Treka komt het veld opgelopen. Khayri komt het veld opgelopen. Lai Hang komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kassem geeft een hoge lob. Khayri kopt de bal weg. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Hong Kong 5:1

81e minuut.
Kassem is nu in balbezit. Kassem geeft een hoge lob. Khayri rent richting de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ... Kin Fung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Hong Kong 6:1

85e minuut.
Amir geeft een hoge lob. Hei Man probeert de bal met de borst te controleren. Hamid verovert de bal door een tackle van achteren. Hamid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Hong Kong 7:1

87e minuut.
Yunlong geeft de bal voor. Lai Hang kopt de bal weg. Nisawi controleert de bal met de borst. Godfred rent richting de bal. Godfred haalt uit met een fantastische trap. Na`il kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hei Man legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khayri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hamid zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kin Fung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - Hong Kong 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya 44%, Hong Kong 56%.
as-Saʻūdiyya - Hong Kong 8:1