Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 21:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Elmstead Legends Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5213
Elmstead Legends The Black Mages
4-4-2 b Tactiek Adjustment
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.4 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten solid
solid Passen good
adequate Verdedigen good


12e minuut.
Incе kopt de bal weg. McPherson probeert de bal aan de voet te houden. Best is nu in balbezit. McPherson verovert de bal door een tackle van achteren. McPherson geeft een hoge lob. Słoniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bahçeli met een snelle inworp. Huszti met een sublieme pass. Kalina heeft problemen om de bal te vangen. Kalina geeft de bal voor. Barcă springt en kopt de bal. Słoniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Incе verovert de bal door een tackle van achteren. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă schiet op doel. Incе probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - The Black Mages 0:1

44e minuut.
Ramsey probeert naar een medespeler te passen. Shеringham rent richting de bal. Shеringham speelt de bal door. Owen rent richting de bal. Owen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 63%, The Black Mages 37%.
Elmstead Legends - The Black Mages 0:1

46e minuut.
Tychosen komt het veld opgelopen. Lăzăroiu komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Fontaine niet meer kan verder spelen. Merisalo komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Inworp. Huszti met een snelle inworp. Bahçeli rent richting de bal. Bahçeli geeft de bal voor. Barcă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lăzăroiu passt de bal met de wreef. Daar is Bahçeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahçeli passt de bal met de wreef. Huszti rent richting de bal. Huszti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Diver bereikt de bal nog maar net als eerste. Diver geeft een lange en hoge pass. Bent controleert de bal met de borst. Arizmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizmendi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Diver bereikt de bal nog maar net als eerste. Diver passt de bal met de wreef. Bahçeli probeert naar een medespeler te passen. Arizmendi rent richting de bal. Arizmendi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lăzăroiu geeft een hoge lob. Bent rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huszti. Huszti krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Withe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeli probeert naar een medespeler te passen. Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Słoniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Bent is nu in balbezit. Bent geeft de bal voor. Inworp. Bahçeli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huszti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
McPherson geeft een lange en hoge pass. Incе probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barcă rent richting de bal. Barcă draait met de bal, schiet en ... Słoniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - The Black Mages 0:2

88e minuut.
Arizmendi is nu in balbezit. Barcă rent richting de bal. Incе onderschept slim de pass. Huszti verovert de bal door een tackle van achteren. Huszti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - The Black Mages 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 70%, The Black Mages 30%.
Elmstead Legends - The Black Mages 0:3