Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: WKS Pogórzyno Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1474
WKS Pogórzyno The Avengers
433 Tactiek Version1
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 36.4
solid Schieten very good
average Passen average
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Changhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa rent richting de bal. Bottiglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa onderschept slim de pass. Tadesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - The Avengers 1:0

12e minuut.
Maccarinelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Bajon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardan onderschept slim de pass. Mardan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Pogórzyno - The Avengers 1:1

17e minuut.
Vámosi rent richting de bal. Vámosi geeft een lange en hoge pass. Tadesa kopt de bal weg. Changhong rent richting de bal. Changhong haalt uit met een fantastische trap. Scola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Cosenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosenza passt de bal met de wreef. Janecký met een sublieme pass. Daar is Mardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Della Posta Iervolino rent richting de bal. Vámosi verovert de bal door een tackle van achteren. Vámosi probeert naar een medespeler te passen. Changhong rent richting de bal. Changhong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Janecký de bal onder controle te krijgen. Koppel rent richting de bal. Koppel met een sublieme pass. Tadesa rent richting de bal. Tadesa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mendalka rent richting de bal. Maccarinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Maccarinelli geeft de bal voor. Stepanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov schiet op doel. Mürekkepçioğlu bokst de bal weg. Mardan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - The Avengers 1:2

32e minuut.
Mardan verovert de bal door een tackle van achteren. Mardan passt de bal in één keer door. Stepanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov haalt uit met een fantastische trap. Mürekkepçioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - The Avengers 1:3

44e minuut.
Hemetzberger met een sublieme pass. Bajon geeft de bal voor. Klungelig pakt Bottiglione de bal. Tadesa rent richting de bal. Tadesa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Pogórzyno 55%, The Avengers 45%.
WKS Pogórzyno - The Avengers 1:3

46e minuut.
Mardan rent richting de bal. Janecký rent richting de bal. Janecký passt de bal met de wreef. Stepanov rent richting de bal. Stepanov schiet op doel. Mürekkepçioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - The Avengers 1:4

49e minuut.
Słaboń heeft problemen om de bal te vangen. Słaboń met een sublieme pass. Janecký speelt de bal door. Mardan rent richting de bal. Mardan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Vámosi geeft een hoge lob. Carnesecchi kopt de bal weg. Cosenza met een sublieme pass. Stepanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Janecký kopt de bal weg. Klungelig pakt Skammelsrud de bal. Stepanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov schiet op doel. Mürekkepçioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Tadesa met een sublieme pass. Bottiglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Changhong verovert de bal door een tackle van achteren. Changhong draait met de bal, schiet en ... Scola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - The Avengers 2:4

77e minuut.
Bottiglione onderschept slim de pass. Changhong rent richting de bal. Bottiglione legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bottiglione krijgt een gele kaart. Changhong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tadesa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - The Avengers 3:4

80e minuut.
Prestapino met een sublieme pass. Mardan rent richting de bal. Koppel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koppel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Pogórzyno 49%, The Avengers 51%.
WKS Pogórzyno - The Avengers 3:4