Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hellboys Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2349
Hellboys FCSITAR
hell1 Tactiek xxx
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 46.4
excellent Schieten solid
good Passen average
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Marcos Rey rent richting de bal. Marcos Rey passt de bal zonder na te denken. Daar is Natal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcos Rey is nu in balbezit. Marcos Rey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kwella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rubnický komt het veld opgelopen. Farvacques met de inworp. Williams is nu in balbezit. Williams geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ruszczyński trapt de bal weg van het doel. Farvacques heeft problemen om de bal te vangen. Natal speelt de bal door. Marcos Rey heeft problemen om de bal te vangen. Marcos Rey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Farvacques is nu in balbezit. Farvacques passt de bal met de wreef. Pietrasiak probeert naar een medespeler te passen. Marcos Rey is nu in balbezit. Marcos Rey draait met de bal, schiet en ... Kaczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Marcos Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Marcos Rey speelt de bal door. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal haalt uit met een fantastische trap. Kaczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Natal passt de bal zonder na te denken. Marcos Rey rent richting de bal. Florián rent richting de bal. Marcos Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Marcos Rey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tocantins probeert naar een medespeler te passen. Pietrasiak probeert naar een medespeler te passen. Zoncada rent richting de bal. Marcos Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Marcos Rey haalt uit met een fantastische trap. Kaczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Klungelig pakt Pietrasiak de bal. Żebrowski geeft de bal voor. Rubnický met een sublieme pass. Natal is nu in balbezit. Natal haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Marcos Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Marcos Rey geeft de bal voor. Farvacques heeft problemen om de bal te vangen. Natal is nu in balbezit. Natal passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marcos Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - FCSITAR 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellboys 40%, FCSITAR 60%.
Hellboys - FCSITAR 1:0

49e minuut.
Natal verovert de bal door een tackle van achteren. Natal passt de bal in één keer door. Marcos Rey rent richting de bal. Marcos Rey draait met de bal, schiet en ... Kaczka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - FCSITAR 2:0

53e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski onderschept slim de pass. Żebrowski geeft de bal voor. Denko rent richting de bal. Denko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - FCSITAR 2:1

56e minuut.
Vega speelt de bal door. Pietrasiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marcos Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natal is nu in balbezit. Natal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pietrasiak onderschept slim de pass. Pietrasiak met een sublieme pass. Natal is nu in balbezit. Marcos Rey rent richting de bal. Marcos Rey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pietrasiak neemt vlug de vrije trap. Natal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marcos Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos Rey schiet op doel. Kaczka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - FCSITAR 3:1

61e minuut.
Daar is Farvacques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor rent richting de bal. Natal verovert de bal door een tackle van achteren. Natal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kaczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Żebrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrasiak rent richting de bal. Żebrowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Żebrowski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Williams rent richting de bal. Rubnický onderschept slim de pass. Rubnický speelt de bal door. Natal is nu in balbezit. Natal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Rubnický met een sublieme pass. Klungelig pakt Natal de bal. Farvacques begaat een overtreding. Natal raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pietrasiak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kaczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubnický verovert de bal door een tackle van achteren. Rubnický geeft de bal voor. Natal is nu in balbezit. Natal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega met een sublieme pass. Natal rent richting de bal. Natal schiet op doel. Kaczka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Florián met een snelle inworp. Vega speelt de bal door. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal haalt uit met een fantastische trap. Kaczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Natal geeft een lange en hoge pass. Kaczka met een sublieme pass. Pietrasiak kopt de bal weg. Natal is nu in balbezit. Natal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellboys 40%, FCSITAR 60%.
Hellboys - FCSITAR 3:1