Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC RIMAR INSTAL
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2659
FC RIMAR INSTAL Talentschmiede Bodensee
RINGOOO Tactiek TB2go
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 41.8
solid Schieten average
solid Passen average
very good Verdedigen solid


11e minuut.
Dimofte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bahnmüller met een sublieme pass. Dimofte met een sublieme pass. Becú rent richting de bal. Becú draait met de bal, schiet en ... Dauz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Siemieniuk met een sublieme pass. Dimofte geeft de bal voor. Becú bereikt de bal nog maar net als eerste. Becú schiet op doel. Dauz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dimofte is nu in balbezit. Dimofte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Becú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiechowski rent richting de bal. Wiechowski haalt uit met een fantastische trap. Dauz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Larsrupp is nu in balbezit. Larsrupp passt de bal zonder na te denken. Anh Dũng rent richting de bal. Anh Dũng draait met de bal, schiet en ... Janas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - Talentschmiede Bodensee 1:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mattos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIMAR INSTAL 54%, Talentschmiede Bodensee 46%.
FC RIMAR INSTAL - Talentschmiede Bodensee 1:0

51e minuut.
Mattos passt de bal in één keer door. Wiechowski is nu in balbezit. Becú bereikt de bal nog maar net als eerste. Becú draait met de bal, schiet en ... Roşca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Larsrupp rent richting de bal. Larsrupp geeft een hoge lob. Anh Dũng rent richting de bal. Anh Dũng schiet op doel. Janas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - Talentschmiede Bodensee 2:0

72e minuut.
Bahnmüller passt de bal met de wreef. Daar is Wiechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiechowski passt de bal in één keer door. Becú rent richting de bal. Becú draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bahnmüller kan de bal niet met de borst controleren. Gia Toàn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bahnmüller. Gia Toàn moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gia Toàn kan niet meer verder spelen. Blahouňovský komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIMAR INSTAL 57%, Talentschmiede Bodensee 43%.
FC RIMAR INSTAL - Talentschmiede Bodensee 2:0