Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 21:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Joshua Tree .:.
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8390
Caroline KS Umbriaga 2024
433CAZ Tactiek Mid 2.0 -
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
35 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.8 gemiddelde waardering 30.7
solid Schieten poor
solid Passen average
good Verdedigen weak


9e minuut.
Nenem met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Reeves de bal. Chung met een sublieme pass. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Widłak is nu in balbezit. Chung onderschept slim de pass. Chung met een sublieme pass. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Reeves geeft de bal voor. Fogharty rent richting de bal. Fogharty passt de bal met de wreef. Travolta is nu in balbezit. Travolta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Nenem trapt de bal weg. Chung geeft een hoge lob. Ufuker heeft problemen om de bal te vangen. Travolta rent richting de bal. Travolta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Pielesiak kopt de bal weg. Sturm rent richting de bal. Sturm passt de bal zonder na te denken. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Chung passt de bal in één keer door. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta verovert de bal door een tackle van achteren. Travolta schiet op doel. Vendrami bokst de bal weg.

26e minuut.
Hanefel probeert naar een medespeler te passen. Chung heeft problemen om de bal te vangen. Chung passt de bal met de wreef. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Travolta is nu in balbezit. Sorin begaat een overtreding. Travolta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reeves met een snel genomen vrije trap. Nenem heeft problemen om de bal te vangen. Dealhunty is nu in balbezit. Dealhunty haalt uit met een fantastische trap. Vendrami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Fogharty passt de bal zonder na te denken. Chung is nu in balbezit. Widłak begaat een overtreding. Chung wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chung kan niet meer verder spelen. Vignaud komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Nenem verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sturm zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Dealhunty de bal. Dealhunty schiet op doel. Vendrami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - KS Umbriaga 2024 1:0

42e minuut.
Derry passt de bal zonder na te denken. Reeves geeft een hoge lob. Sturm probeert naar een medespeler te passen. Dealhunty bereikt de bal nog maar net als eerste. Dealhunty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Coca komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Riglos geeft een hoge lob. Sturm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturm passt de bal zonder na te denken. Fogharty rent richting de bal. Fogharty draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vendrami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caroline 37%, KS Umbriaga 2024 63%.
Caroline - KS Umbriaga 2024 1:0

46e minuut.
Cierzniak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sturm is nu in balbezit. Sturm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dealhunty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fogharty rent richting de bal. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Dobre komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Inworp. Ranna komt het veld opgelopen. Coca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dobre de bal. Dobre geeft een hoge lob. Matějiček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Sturm verovert de bal door een tackle van achteren. Sturm geeft de bal voor. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta draait met de bal, schiet en ... Vendrami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - KS Umbriaga 2024 2:0

55e minuut.
Salvat komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Pielesiak kopt de bal weg. Salvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignaud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vignaud krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturm onderschept slim de pass. Sturm geeft een hoge lob. Fogharty rent richting de bal. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sturm rent richting de bal. Sturm speelt de bal door. Dealhunty rent richting de bal. Sturm geeft een lange en hoge pass. Travolta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vendrami trapt de bal weg. Ranna probeert naar een medespeler te passen. Andrzejewski rent richting de bal. Andrzejewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Nenem de bal. Dealhunty speelt de bal door. Klungelig pakt Coca de bal. Dealhunty verovert de bal door een tackle van achteren. Dealhunty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Reeves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignaud rent richting de bal. Vignaud probeert naar een medespeler te passen. Travolta is nu in balbezit. Travolta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vignaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignaud geeft een hoge lob. Sturm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturm geeft een hoge lob. Fogharty krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturm verovert de bal door een tackle van achteren. Sturm met een sublieme pass. Dealhunty is nu in balbezit. Dealhunty schiet op doel. Vendrami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Cierzniak is nu in balbezit. Travolta onderschept slim de pass. Travolta passt de bal zonder na te denken. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - KS Umbriaga 2024 3:0

83e minuut.
Derry geeft de bal voor. Travolta kopt de bal weg. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty schiet op doel. Vendrami probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Derry met een snelle inworp. Vignaud is nu in balbezit. Vignaud passt de bal zonder na te denken. Dealhunty rent richting de bal. Dealhunty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cierzniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignaud onderschept slim de pass. Vignaud passt de bal in één keer door. Dealhunty rent richting de bal. Dealhunty schiet op doel. Vendrami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Klungelig pakt Nenem de bal. Fogharty rent richting de bal. Fogharty haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ufuker de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - KS Umbriaga 2024 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caroline 38%, KS Umbriaga 2024 62%.
Caroline - KS Umbriaga 2024 4:0