Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotland Hrvatska
s532w_mirror Tactiek jazo papak
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
7 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 12
77 gemiddelde waardering 80
uitmuntend Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Kopuz kopt de bal weg. Jurec is nu in balbezit. MacGuffie geeft een hoge lob. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Švorinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Raith passt de bal met de wreef. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocman begaat een overtreding. Kocman krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Šofranac rent richting de bal. Šofranac geeft een lange en hoge pass. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Hrvatska 0:1

29e minuut.
Kocman geeft de bal voor. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt MacLairish zijn tegenspeler op de grond. MacLairish krijgt een gele kaart.

34e minuut.
MacGuffie rent richting de bal. MacGuffie geeft een hoge lob. Raith rent richting de bal. Raith geeft een hoge lob. MacKeith springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scotland - Hrvatska 1:1

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacChlerich komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Badrić geeft de bal voor. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeochan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Avramović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avramović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Hrvatska 1:2

42e minuut.
MacGuffie kopt de bal weg. MacLairish heeft problemen om de bal te vangen. MacLairish speelt de bal door. MacLehose rent richting de bal. MacLehose haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland 49%, Hrvatska 51%.
Scotland - Hrvatska 1:2

47e minuut.
MacKeochan verovert de bal door een tackle van achteren. MacLairish is nu in balbezit. MacLairish passt de bal in één keer door. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. Švorinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Kokorus geeft de bal voor. Kopuz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. MacMurray neemt vlug de vrije trap. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich schiet op doel. Švorinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badrić met de inworp. Šofranac met een sublieme pass. Badrić geeft een lange en hoge pass. Kopuz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Hrvatska 1:3

62e minuut.
Kocman verovert de bal door een tackle van achteren. Badrić probeert naar een medespeler te passen. Jurec rent richting de bal. Kopuz rent richting de bal. Kopuz haalt uit met een fantastische trap. MacLennan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Avramović stond buitenspel. Todd komt het veld opgelopen. Kotur komt het veld opgelopen. MacColl komt het veld opgelopen.

70e minuut.
MacLairish passt de bal met de wreef. Klungelig pakt MacColl de bal. MacColl probeert naar een medespeler te passen. Todd rent richting de bal. Todd schiet op doel. Švorinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kotur rent richting de bal. Raith onderschept slim de pass. Mesnić begaat een overtreding. Mesnić krijgt een gele kaart. Raith is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Murat komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Daar is MacLehose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocman rent richting de bal. MacLehose verovert de bal door een tackle van achteren. MacLehose schiet op doel. Švorinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Hrvatska 2:3

78e minuut.
MacColl is nu in balbezit. MacColl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt MacMaster de bal. MacMaster geeft een lange en hoge pass. MacLehose springt en kopt de bal. Švorinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Avramović is nu in balbezit. MacKeochan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Avramović raakt geblesseerd tijdens het duel. Murat legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. MacLennan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Hrvatska 2:4

84e minuut.
MacLairish rent richting de bal. Kocman onderschept slim de pass. Kocman geeft een hoge lob. Murat rent richting de bal. Murat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
MacMurray geeft een hoge lob. Kocman kan de bal niet met de borst controleren. MacLehose maakt een afschuwelijke overtreding. MacLehose krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland 50%, Hrvatska 50%.
Scotland - Hrvatska 2:4