Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Italia Srbija
nt5polonia Tactiek 5-2-1-2g
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 11
80.4 gemiddelde waardering 79.3
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
magical Verdedigen brilliant


1e minuut.
Preste is nu in balbezit. Kolarić rent richting de bal. Kolarić passt de bal in één keer door. Bandulaja is nu in balbezit. Bandulaja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rasori met de inworp. Trudić is nu in balbezit. Ramelli begaat een overtreding. Ramelli krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ješić rent richting de bal. Ješić geeft een hoge lob. Bandulaja rent richting de bal. Bandulaja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Srbija 0:1

13e minuut.
Ješić met een sublieme pass. Karanović is nu in balbezit. Preste begaat een overtreding. Karanović roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Karanović kan niet meer verder spelen. Ristović komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Šarčević kopt de bal weg. Butković is nu in balbezit. Met opzet legt Iacovelli zijn tegenspeler op de grond. Iacovelli krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Inworp. Ješić met de inworp. Rasori probeert naar een medespeler te passen. Pompili rent richting de bal. Pompili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Šarčević maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ristović is nu in balbezit. Preste onderschept slim de pass. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Butković rent richting de bal. Giraudi verovert de bal door een tackle van achteren. Iacovelli probeert naar een medespeler te passen. Pompili rent richting de bal. Pompili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Iacovelli onderschept slim de pass. Iacovelli geeft een lange en hoge pass. Ramelli kopt de bal weg. Melas rent richting de bal. Melas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia 51%, Srbija 49%.
Italia - Srbija 0:1

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bandulaja stond buitenspel. Mingolini komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Butković probeert naar een medespeler te passen. Minoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandulaja onderschept slim de pass. Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ramelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mardegan komt het veld opgelopen. Ješić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ristović krijgt zijn hoofd ertegen. Marcarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Srbija 0:2

63e minuut.
Trudić probeert naar een medespeler te passen. Melas rent richting de bal. Miljanić is nu in balbezit. Melas verovert de bal door een tackle van achteren. Melas schiet op doel. Mićić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Rasori is nu in balbezit. Rasori passt de bal zonder na te denken. Iacovelli met een sublieme pass. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mićić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Iacovelli passt de bal in één keer door. Kolarić met een sublieme pass. Bandulaja rent richting de bal. Bandulaja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Srbija 0:3

70e minuut.
Sabbioni komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Končarević komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Preste met een sublieme pass. Coana geeft een lange en hoge pass. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni geeft een hoge lob. Mingolini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Srbija 1:3

79e minuut.
Trudić met een sublieme pass. Miljanić rent richting de bal. Miljanić geeft een lange en hoge pass. Butković kopt de bal weg. Končarević bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Preste probeert naar een medespeler te passen. Melas is nu in balbezit. Šarčević is nu in balbezit. Melas verovert de bal door een tackle van achteren. Melas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia 48%, Srbija 52%.
Italia - Srbija 1:3