Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eesti Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12831
Eesti España
Eesti_8.6 Tactiek _4-4-2 2MP Ext_
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
78.4 gemiddelde waardering 82.8
incredible Schieten brilliant
incredible Passen brilliant
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orbaiz Lesaka met de inworp. Zarrabeitia rent richting de bal. Zarrabeitia geeft een hoge lob. Zautua maakt een snoekduik en kopt de bal. Arrak bokst de bal weg.

3e minuut.
Sassi is nu in balbezit. Sassi geeft de bal voor. Larin met een sublieme pass. López Gutiérrez geeft de bal voor. Zautua springt en kopt de bal. Arrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - España 0:1

4e minuut.
Lomp geeft een lange en hoge pass. Larin is nu in balbezit. Fernández Nicolás maakt een afschuwelijke overtreding. Fernández Nicolás krijgt een gele kaart. Larin raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Nicolás speelt de bal door. Kraav met een snel genomen vrije trap. Stüff maakt een snoekduik en kopt de bal. Chkaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Lomp is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka onderschept slim de pass. Orbaiz Lesaka speelt de bal door. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua haalt uit met een fantastische trap. Arrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Arrak met een sublieme pass. Stüff is nu in balbezit. López Gutiérrez is nu in balbezit. Stüff verovert de bal door een tackle van achteren. Stüff haalt uit met een fantastische trap. Chkaf bokst de bal weg.

24e minuut.
Zarrabeitia rent richting de bal. Zarrabeitia geeft een hoge lob. Zautua is nu in balbezit. Zautua haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zautua rent richting de bal. Zautua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - España 0:2

26e minuut.
Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka probeert naar een medespeler te passen. Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Liigmets probeert de bal aan de voet te houden. Arrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Fernández Nicolás onderschept slim de pass. Fernández Nicolás geeft een lange en hoge pass. Zautua kopt de bal weg. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Arrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Semper de bal onder controle te krijgen. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Semper bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua onderschept slim de pass. Zautua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toome met een snelle inworp. Kraav geeft een hoge lob. Larin springt en kopt de bal. Chkaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - España 1:2

44e minuut.
Rebollo Soto geeft een hoge lob. Zautua kopt de bal weg. Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka geeft een hoge lob. Forcadell springt en kopt de bal. Arrak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 62%, España 38%.
Eesti - España 1:2

49e minuut.
Lomp heeft problemen om de bal te vangen. Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lomp krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Inworp. Suvi komt het veld opgelopen. Hansulo komt het veld opgelopen. Vultman komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Fernández Nicolás onderschept slim de pass. Suvi is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kraav geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vultman krijgt zijn hoofd ertegen. Chkaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Evertson is nu in balbezit. Zarrabeitia onderschept slim de pass. Zarrabeitia met een sublieme pass. Rebollo Soto geeft een lange en hoge pass. Zautua maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Rebollo Soto rent richting de bal. Kraav tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rebollo Soto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Vázquez komt het veld opgelopen. Esparza komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Sassi passt de bal zonder na te denken. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi passt de bal zonder na te denken. Vultman rent richting de bal. Vultman draait met de bal, schiet en ... Chkaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Rebollo Soto passt de bal in één keer door. Forcadell rent richting de bal. Forcadell geeft een lange en hoge pass. Lomp verovert de bal door een tackle van achteren. Orbaiz Lesaka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - España 1:3

85e minuut.
López Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka passt de bal met de wreef. Esparza is nu in balbezit. Esparza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 46%, España 54%.
Eesti - España 1:3