Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Panamá Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11517
Panamá Jamaica
Macedonia Tactiek Sparta
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
74.1 gemiddelde waardering 68.6
incredible Schieten formidable
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Montenegro kopt de bal weg. Simpson met een sublieme pass. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers geeft de bal voor. Taylor krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba passt de bal zonder na te denken. Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascual geeft de bal voor. Montenegro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Tejada passt de bal met de wreef. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba passt de bal in één keer door. Armuelles is nu in balbezit. Armuelles schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Pascual met de inworp. Tejeda speelt de bal door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Euell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Jamaica 1:0

36e minuut.
Whittaker is nu in balbezit. Whittaker speelt de bal door. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers passt de bal met de wreef. Stewart is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascual verovert de bal door een tackle van achteren. Pascual probeert naar een medespeler te passen. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kelly de bal. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Butler met een sublieme pass. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers probeert naar een medespeler te passen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel. Molina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Tejada geeft een lange en hoge pass. Armuelles kopt de bal weg. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Euell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Jamaica 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá 40%, Jamaica 60%.
Panamá - Jamaica 2:0

46e minuut.
Roberts komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Inworp. Whitmore komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Torres speelt de bal door. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda onderschept slim de pass. Tejeda geeft een hoge lob. Roberts krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morris komt het veld opgelopen. Casanova komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Córdoba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simpson. Córdoba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morris zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kelly heeft problemen om de bal te vangen. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Euell bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Jamaica 3:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascual zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejeda speelt de bal door. Casanova is nu in balbezit. Casanova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Jamaica 4:0

72e minuut.
Simpson speelt de bal door. Baloy rent richting de bal. Baloy geeft een lange en hoge pass. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova schiet op doel. Euell bokst de bal weg.

82e minuut.
Inworp. Córdoba met de inworp. Sawyers speelt de bal door. Whitmore heeft problemen om de bal te vangen. Whitmore haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lombardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitmore rent richting de bal. Whitmore passt de bal met de wreef. Daar is Stewart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stewart schiet op doel. Molina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Tejada met een sublieme pass. Pascual is nu in balbezit. Pascual geeft de bal voor. Roberts springt en kopt de bal. Euell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Jamaica 5:0

88e minuut.
Roberts kopt de bal weg. Gayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova onderschept slim de pass. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Euell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Jamaica 6:0

88e minuut.
Sawyers rent richting de bal. Sawyers passt de bal in één keer door. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Jamaica 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá 39%, Jamaica 61%.
Panamá - Jamaica 6:1