Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 09:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly Cup
  • Stadion: U.A.E. Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10970
U.A.E. Pilipinas
5322 Tactiek Shqipëria
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
71.6 gemiddelde waardering 71.5
outstanding Schieten incredible
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


8e minuut.
Paa is nu in balbezit. Paa geeft de bal voor. Daar is Al Awar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penano rent richting de bal. Penano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. - Pilipinas 0:1

10e minuut.
Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Yuseen geeft de bal voor. El Rasheed kopt de bal weg. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Fahir passt de bal zonder na te denken. Lacbawan bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib onderschept slim de pass. El Habib draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
AL Fahir met de inworp. Paa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paa passt de bal met de wreef. Curameng rent richting de bal. Curameng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Abdu Mugri geeft een lange en hoge pass. Lacbawan kopt de bal weg. AL Fahir rent richting de bal. AL Fahir geeft een lange en hoge pass. El Rasheed springt en kopt de bal. Saulog verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. El Habib is nu in balbezit. El Habib schiet op doel. Saulog maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.A.E. - Pilipinas 1:1

25e minuut.
Curameng passt de bal in één keer door. Paa rent richting de bal. Paa geeft een lange en hoge pass. Penano krijgt zijn hoofd ertegen. bin Ali Faraj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt AL Fahir de bal. AL Fahir speelt de bal door. El Habib rent richting de bal. El Habib haalt uit met een fantastische trap. Saulog werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. - Pilipinas 2:1

37e minuut.
Tandoc passt de bal zonder na te denken. Paa rent richting de bal. Paa geeft een lange en hoge pass. Curameng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.A.E. - Pilipinas 2:2

42e minuut.
Al Awar kopt de bal weg. Abdu Mugri probeert naar een medespeler te passen. Tandoc is nu in balbezit. Tandoc geeft de bal voor. Curameng maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Ali Faraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.E. 53%, Pilipinas 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.A.E. - Pilipinas 2:2

49e minuut.
Awitan is nu in balbezit. Awitan passt de bal in één keer door. Paa rent richting de bal. Paa geeft een lange en hoge pass. Penano krijgt zijn hoofd ertegen. bin Ali Faraj bokst de bal weg.

50e minuut.
AL Awzai geeft een lange en hoge pass. AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Fahir met een sublieme pass. El Habib is nu in balbezit. El Habib schiet op doel. Saulog verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
EL Baloushi geeft de bal voor. Cua kopt de bal weg. Abdu Mugri geeft de bal voor. Klungelig pakt El Habib de bal. El Habib schiet op doel. Saulog bokst de bal weg.

56e minuut.
El Habib rent richting de bal. Paa onderschept slim de pass. Paa probeert naar een medespeler te passen. Curameng is nu in balbezit. Curameng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
El Habib kopt de bal weg. Tandoc rent richting de bal. Tandoc passt de bal in één keer door. Penano rent richting de bal. Penano draait met de bal, schiet en ... bin Ali Faraj bokst de bal weg. Curameng rent richting de bal. Curameng draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. - Pilipinas 2:3

61e minuut.
Muto komt het veld opgelopen. Malallah komt het veld opgelopen.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iba Mohsen komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abdu Mugri zal de hoekschop nemen. El Habib maakt een snoekduik en kopt de bal. Saulog bokst de bal weg. Patalinhug bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abdu Mugri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. El Habib springt en kopt de bal. Saulog verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.E. 47%, Pilipinas 53%.
U.A.E. - Pilipinas 2:3