Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: France Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13060
France Venezuela
Guibou Lenormand Tactiek NTVZLA3CHUC
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
74.1 gemiddelde waardering 71.3
outstanding Schieten formidable
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Yriarte met een sublieme pass. Machado is nu in balbezit. Giuly begaat een overtreding. Giuly krijgt een gele kaart.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lépine met een snelle inworp. Forêt met een sublieme pass. Lépine geeft de bal voor. Bellocq krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rémond is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baena. Rémond is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lenormand met een snel genomen vrije trap. Bellocq springt en kopt de bal. Osuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yriarte heeft problemen om de bal te vangen. Rémond bereikt de bal nog maar net als eerste. Rémond schiet op doel. Osuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Rémond is nu in balbezit. Yriarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rémond is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lenormand met een snel genomen vrije trap. Rémond springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Venezuela 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France 38%, Venezuela 62%.
France - Venezuela 1:0

46e minuut.
Ferrebús komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal in één keer door. Thouvenel probeert de bal aan de voet te houden. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús schiet op doel. Bonifaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vallenilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellocq is nu in balbezit. Vallenilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vallenilla krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lépine passt de bal in één keer door. Hoffmann rent richting de bal. Ferrebús onderschept slim de pass. Ferrebús schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martial komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Vallenilla geeft de bal voor. Inworp. Lenormand met de inworp. Martial geeft een lange en hoge pass. Rémond springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Yriarte geeft een lange en hoge pass. Lenormand speelt de bal door. Martial bereikt de bal nog maar net als eerste. Martial geeft een lange en hoge pass. Bellocq springt en kopt de bal. Osuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baena rent richting de bal. Baena geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenormand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martial geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osuna trapt de bal weg. Landaeta kopt de bal weg. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús schiet op doel. Bonifaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Lenormand probeert naar een medespeler te passen. Bellocq rent richting de bal. Rémond rent richting de bal. Rémond haalt uit met een fantastische trap. Osuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Venezuela 2:0

69e minuut.
Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yriarte. Yriarte krijgt een gele kaart. Giuly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valette komt het veld opgelopen. Mendez komt het veld opgelopen. Tesson komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Primera komt het veld opgelopen. Béraud komt het veld opgelopen. Fasciana komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Béraud stond buitenspel. Thiebaut komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France 34%, Venezuela 66%.
France - Venezuela 2:0