Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lietuva Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13965
Lietuva Latvija
risk budur Tactiek Lietuva
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
80.1 gemiddelde waardering 74.5
incredible Schieten outstanding
brilliant Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šķeltiņš met een snelle inworp. Bruks met een sublieme pass. Pizičs rent richting de bal. Pizičs geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tīklenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaverskis onderschept slim de pass. Klungelig pakt Konaverskis de bal. Konaverskis geeft een hoge lob. Zeligmanas springt en kopt de bal. Celmiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Sarpalis met een sublieme pass. Idzelis probeert naar een medespeler te passen. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ... Celmiņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Alksnis verovert de bal door een tackle van achteren. Alksnis geeft een lange en hoge pass. Tīklenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Skiudulas is nu in balbezit. Skiudulas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Pizičs rent richting de bal. Pizičs passt de bal zonder na te denken. Raņķis rent richting de bal. Raņķis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - Latvija 0:1

41e minuut.
Raņķis probeert de bal met de borst te controleren. Dvailis geeft een hoge lob. Vilps kopt de bal weg. Plicis geeft de bal voor. Raņķis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Idzelis speelt de bal door. Skiudulas rent richting de bal. Vilps bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiudulas verovert de bal door een tackle van achteren. Skiudulas haalt uit met een fantastische trap. Celmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Plienaitis komt het veld opgelopen. Burkus komt het veld opgelopen. Račkauskis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zeligmanas springt en kopt de bal. Celmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva 65%, Latvija 35%.
Lietuva - Latvija 0:1

47e minuut.
Idzelis geeft een hoge lob. Vilps bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus verovert de bal door een tackle van achteren. Burkus schiet op doel. Celmiņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lietuva - Latvija 1:1

55e minuut.
Dvailis geeft de bal voor. Bikšenieks rent richting de bal. Dvailis begaat een overtreding. Dvailis krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Plicis speelt de bal door. Bruks rent richting de bal. Bruks probeert naar een medespeler te passen. Raņķis is nu in balbezit. Raņķis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Laviņš kopt de bal weg. Pizičs probeert naar een medespeler te passen. Bruks rent richting de bal. Bruks geeft een hoge lob. Raņķis springt en kopt de bal. Kernagis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sarpalis geeft een lange en hoge pass. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Celmiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - Latvija 2:1

64e minuut.
Gailums komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Račkauskis geeft de bal voor. Zeligmanas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dzerviņš ... Strafschop! Dzerviņš krijgt een gele kaart. Zeligmanas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zeligmanas neemt zijn aanloop. Celmiņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - Latvija 3:1

73e minuut.
Inworp. Zeltītis komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konaverskis met de inworp. Plienaitis geeft een hoge lob. Zeligmanas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - Latvija 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva 57%, Latvija 43%.
Lietuva - Latvija 4:1