Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TKKF Promyk Ciechanów Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3965
TKKF Promyk Ciechanów FC Ruch Katowice
10.12.23 Tactiek 4222
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 45.6
excellent Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Ebinger met een sublieme pass. Szymaniak rent richting de bal. Szymaniak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zocca de bal. Zocca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cruceanu rent richting de bal. Cruceanu geeft een lange en hoge pass. Niemancewicz kopt de bal weg. de Vylder is nu in balbezit. de Vylder draait met de bal, schiet en ... Mirabal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC Ruch Katowice 0:1

9e minuut.
Fetsis rent richting de bal. Fetsis geeft een lange en hoge pass. Niemancewicz kopt de bal weg. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder haalt uit met een fantastische trap. Mirabal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Ebinger rent richting de bal. Ebinger passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Günileri de bal. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski draait met de bal, schiet en ... Mirabal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Szymaniak met een sublieme pass. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocca onderschept slim de pass. Zocca haalt uit met een fantastische trap. Janiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKKF Promyk Ciechanów - FC Ruch Katowice 1:1

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Janiak niet meer kan verder spelen. Szulwic komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Manukyan met de inworp. Ebinger is nu in balbezit. Ebinger speelt de bal door. Zocca is nu in balbezit. Zocca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Purăveţ rent richting de bal. Purăveţ passt de bal met de wreef. Manukyan speelt de bal door. Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Radwański verovert de bal door een tackle van achteren. Radwański probeert naar een medespeler te passen. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
de Vylder is nu in balbezit. Günileri is nu in balbezit. Kikowski verovert de bal door een tackle van achteren. de Vylder rent richting de bal. de Vylder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Inworp. Manukyan met een snelle inworp. Ebinger probeert naar een medespeler te passen. Szymaniak rent richting de bal. Szymaniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cuvelier de bal. Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocca draait met de bal, schiet en ... Szulwic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC Ruch Katowice 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 50%, FC Ruch Katowice 50%.
TKKF Promyk Ciechanów - FC Ruch Katowice 2:1

46e minuut.
Meuleman komt het veld opgelopen.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagato met een snelle inworp. Capitán controleert de bal met de borst. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Niemancewicz heeft problemen om de bal te vangen. Martuciello rent richting de bal. Meuleman kan de bal niet met de borst controleren. Meuleman draait met de bal, schiet en ... Mirabal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKKF Promyk Ciechanów - FC Ruch Katowice 2:2

53e minuut.
Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitán geeft de bal voor. Martuciello probeert de bal aan de voet te houden. Meuleman rent richting de bal. Meuleman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Manukyan is nu in balbezit. Manukyan geeft een hoge lob. Zocca kan de bal niet met de borst controleren. Zocca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Capitán met een snelle inworp. Martuciello probeert de bal met de borst te controleren. Meuleman rent richting de bal. Meuleman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC Ruch Katowice 2:3

65e minuut.
Capitán is nu in balbezit. Niemancewicz onderschept slim de pass. Niemancewicz probeert naar een medespeler te passen. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gustavsson is nu in balbezit. Gustavsson geeft de bal voor. Radwański geeft de bal voor. Meuleman springt en kopt de bal. Mirabal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC Ruch Katowice 2:4

73e minuut.
Daar is Gustavsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirabal speelt de bal door. Manukyan kopt de bal weg. Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocca draait met de bal, schiet en ... Szulwic bokst de bal weg.

79e minuut.
Meuleman kopt de bal weg. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz passt de bal met de wreef. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman haalt uit met een fantastische trap. Mirabal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC Ruch Katowice 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 53%, FC Ruch Katowice 47%.
TKKF Promyk Ciechanów - FC Ruch Katowice 2:5