Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Merlinszauberschule Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2873
FC Kugelbake Milwerton
352 Tactiek jedééém
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 37.2
adequate Schieten adequate
average Passen good
average Verdedigen weak


3e minuut.
Šimo rent richting de bal. Šimo passt de bal in één keer door. Sukeník met een sublieme pass. Schmid rent richting de bal. Schmid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Milwerton 0:1

20e minuut.
Stuchlý rent richting de bal. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid passt de bal in één keer door. Barvíř rent richting de bal. Barvíř haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stuchlý passt de bal zonder na te denken. Sukeník is nu in balbezit. Sukeník passt de bal in één keer door. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jörgens geeft een lange en hoge pass. Palczewski kopt de bal weg. Šimo controleert de bal met de borst. Palczewski is nu in balbezit. Palczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Inworp. Šimo met een snelle inworp. Lučka probeert naar een medespeler te passen. Barvíř is nu in balbezit. Barvíř draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Šimo speelt de bal door. Lučka is nu in balbezit. Lučka passt de bal met de wreef. Schmid rent richting de bal. Schmid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šimo met een snelle inworp. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuchlý onderschept slim de pass. Stuchlý geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schmid rent richting de bal. Schmid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kugelbake 81%, Milwerton 19%.
FC Kugelbake - Milwerton 0:1

50e minuut.
Sukeník passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zirojević de bal. Stuchlý met een sublieme pass. Schmid is nu in balbezit. Schmid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Goldberg rent richting de bal. Šimo onderschept slim de pass. Šimo geeft de bal voor. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Šimo speelt de bal door. Sukeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukeník passt de bal in één keer door. Schmid is nu in balbezit. Schmid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Villas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villas probeert naar een medespeler te passen. Jürissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid draait met de bal, schiet en ... Liepack kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Sukeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukeník passt de bal met de wreef. Schmid is nu in balbezit. Schmid draait met de bal, schiet en ... Liepack werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Milwerton 0:2

75e minuut.
Maddalena is nu in balbezit. Stuchlý onderschept slim de pass. Stuchlý met een sublieme pass. Schmid is nu in balbezit. Schmid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Leder is nu in balbezit. Leder passt de bal in één keer door. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid draait met de bal, schiet en ... Liepack maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Milwerton 0:3

85e minuut.
Klasnic verovert de bal door een tackle van achteren. Lučka geeft een hoge lob. Schmid rent richting de bal. Stuchlý bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuchlý draait met de bal, schiet en ... Liepack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kugelbake 73%, Milwerton 27%.
FC Kugelbake - Milwerton 0:3