Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 11:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly Cup
  • Stadion: Israel Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17331
Israel Rossiya
Putt-in 2 Tactiek Zadornov
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
6 Buitenspel 8
70.3 gemiddelde waardering 77.2
formidable Schieten incredible
excellent Passen incredible
incredible Verdedigen incredible


8e minuut.
Kadori onderschept slim de pass. Kadori geeft een lange en hoge pass. Torjman is nu in balbezit. Menachem rent richting de bal. Menachem draait met de bal, schiet en ... Zanozin bokst de bal weg.

10e minuut.
Elharar is nu in balbezit. Elharar geeft de bal voor. Menashe is nu in balbezit. Menashe haalt uit met een fantastische trap. Zanozin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel - Rossiya 1:0

14e minuut.
Selin is nu in balbezit. Elharar is nu in balbezit. Selin maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Selin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Selin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Lisicyn kopt de bal weg. Kabelev met een sublieme pass. Plotnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotnikov geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij krijgt zijn hoofd ertegen. Leibovich bokst de bal weg.

23e minuut.
Matveev speelt de bal door. Oved verovert de bal door een tackle van achteren. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij maakt een snoekduik en kopt de bal. Leibovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Zavaliy speelt de bal door. Oved onderschept slim de pass. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Elharar met een sublieme pass. Oved rent richting de bal. Oved passt de bal in één keer door. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Melixon met een sublieme pass. Menachem is nu in balbezit. Krutikov begaat een overtreding. Krutikov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel 56%, Rossiya 44%.
Israel - Rossiya 1:0

47e minuut.
Kabelev met de inworp. Daar is Matveev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabelev speelt de bal door. Kavelin is nu in balbezit. Kavelin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Lisicyn geeft een lange en hoge pass. Matveev kopt de bal weg. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin geeft de bal voor. Vishnevskij krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Israel - Rossiya 1:1

53e minuut.
Zavaliy rent richting de bal. Zavaliy passt de bal zonder na te denken. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin geeft de bal voor. Vishnevskij springt en kopt de bal. Leibovich bokst de bal weg.

56e minuut.
Buitenspel voor Vishnevskij. Goede buitenspelval van de verdediging. Solomon komt het veld opgelopen. Plian komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shoshan komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Plotnikov heeft problemen om de bal te vangen. Plotnikov geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vishnevskij stond buitenspel. Menashe komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leshchenko komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Buitenspel voor Torjman. Goede buitenspelval van de verdediging. Vider komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isaev komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rehuven kopt de bal weg. Leshchenko is nu in balbezit. Leshchenko passt de bal in één keer door. Plotnikov geeft de bal voor. Vishnevskij krijgt zijn hoofd ertegen. Leibovich bokst de bal weg.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vishnevskij stond buitenspel. Teniagin komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Matveev geeft een lange en hoge pass. Solomon geeft een hoge lob. Shalimov rent richting de bal. Shoshan verovert de bal door een tackle van achteren. Shoshan draait met de bal, schiet en ... Zanozin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel 68%, Rossiya 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Israel - Rossiya 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Leshchenko is nu in balbezit. Leshchenko passt de bal met de wreef. Plotnikov is nu in balbezit. Plotnikov geeft een lange en hoge pass. Teniagin springt en kopt de bal. Leibovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

97e minuut.
Vider heeft problemen om de bal te vangen. Menachem rent richting de bal. Krutikov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krutikov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

98e minuut.
Leshchenko probeert naar een medespeler te passen. Rehuven verovert de bal door een tackle van achteren. Teniagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teniagin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel - Rossiya 1:2

98e minuut.
Plotnikov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Falin komt het veld opgelopen.

99e minuut.
Plian bereikt de bal nog maar net als eerste. Plian geeft de bal voor. Shalimov rent richting de bal. Shoshan onderschept slim de pass. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

100e minuut.
Barda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menachem is nu in balbezit. Menachem geeft een hoge lob. Vider krijgt zijn hoofd ertegen. Zanozin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Israel - Rossiya 2:2

101e minuut.
Rehuven kopt de bal weg. Falin is nu in balbezit. Falin passt de bal met de wreef. Teniagin rent richting de bal. Teniagin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel 63%, Rossiya 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Israel - Rossiya 2:2

109e minuut.
Matveev verovert de bal door een tackle van achteren. Matveev speelt de bal door. Isaev is nu in balbezit. Isaev geeft de bal voor. Teniagin krijgt zijn hoofd ertegen. Leibovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

115e minuut.
Zavaliy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavaliy geeft een hoge lob. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Teniagin verovert de bal door een tackle van achteren. Teniagin draait met de bal, schiet en ... Leibovich bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel 62%, Rossiya 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Israel - Rossiya 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Teniagin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
---
Shoshan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel - Rossiya 3:2
---
Matveev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Leibovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Israel - Rossiya 3:3
---
Vider neemt de penalty, wat een uithaal! Zanozin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
---
Leshchenko neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Israel - Rossiya 3:4
---
Barda legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Isaev neemt zijn aanloop.
---
Menachem kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Israel - Rossiya 4:4
---
Shalimov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel - Rossiya 4:5
---
Menashe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zanozin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---