Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-Jazā’ir Tūnis
bidoun jnah new Tactiek POLTUN
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
73.6 gemiddelde waardering 62
incredible Schieten very good
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Fahas verovert de bal door een tackle van achteren. Fahas passt de bal zonder na te denken. Drid heeft problemen om de bal te vangen. Drid geeft een hoge lob. Guendouz maakt een snoekduik en kopt de bal. Bacha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Fahas speelt de bal door. Drid heeft problemen om de bal te vangen. Drid speelt de bal door. Guendouz is nu in balbezit. Guendouz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Tūnis 1:0

9e minuut.
Mrad probeert naar een medespeler te passen. Drid probeert naar een medespeler te passen. Athmani met een sublieme pass. Ziaya rent richting de bal. Ziaya geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Guendouz is nu in balbezit. Guendouz passt de bal met de wreef. Drid is nu in balbezit. Drid geeft de bal voor. Guendouz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Ismail met een sublieme pass. Boussaidi heeft problemen om de bal te vangen. Boussaidi geeft een hoge lob. Toujani is nu in balbezit. Toujani draait met de bal, schiet en ... Hilmi bokst de bal weg.

29e minuut.
Meuni is nu in balbezit. Athmani onderschept slim de pass. Athmani passt de bal met de wreef. Ziaya rent richting de bal. Ziaya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Drid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drid geeft de bal voor. Guendouz is nu in balbezit. Guendouz draait met de bal, schiet en ... Bacha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

33e minuut.
Ziaya rent richting de bal. Ziaya geeft een lange en hoge pass. Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid geeft een hoge lob. Guendouz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Boussaidi rent richting de bal. Boussaidi passt de bal zonder na te denken. Mrad met een sublieme pass. Ismail is nu in balbezit. Ismail schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir 29%, Tūnis 71%.
al-Jazā’ir - Tūnis 1:0

50e minuut.
Zarabi onderschept slim de pass. Zarabi geeft een hoge lob. Guendouz rent richting de bal. Guendouz schiet op doel. Bacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Tūnis 2:0

51e minuut.
Guendouz is nu in balbezit. Guendouz passt de bal zonder na te denken. Ziaya is nu in balbezit. Ziaya geeft een lange en hoge pass. Athmani springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Meuni geeft de bal voor. Kourichi geeft de bal voor. Guendouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guendouz draait met de bal, schiet en ... Bacha probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

57e minuut.
Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid geeft de bal voor. Klungelig pakt Swayeh de bal. Guendouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guendouz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Meuni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziaya met de inworp. Guendouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guendouz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Mrad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrad passt de bal in één keer door. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani schiet op doel. Hilmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Méniri komt het veld opgelopen. Belmadi komt het veld opgelopen. Aruj komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lounes rent richting de bal. Belmadi verovert de bal door een tackle van achteren. Belmadi passt de bal in één keer door. Aruj is nu in balbezit. Aruj geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Belmadi is nu in balbezit. Belmadi draait met de bal, schiet en ... Meuni probeert de bal aan de voet te houden. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Tūnis 3:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belkheir komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Boussaidi rent richting de bal. Boussaidi geeft een lange en hoge pass. Ziane is nu in balbezit. Toujani onderschept slim de pass. Toujani haalt uit met een fantastische trap. Hilmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Meuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuni geeft een lange en hoge pass. Zarabi kopt de bal weg. Fahas geeft de bal voor. Belkheir maakt een snoekduik en kopt de bal. Bacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belmadi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Tūnis 4:0

87e minuut.
Meuni heeft problemen om de bal te vangen. Meuni passt de bal zonder na te denken. Ziane speelt de bal door. Belmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmadi schiet op doel. Bacha bokst de bal weg. Aruj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruj geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bacha met een harde bal richting middenveld. Fahas met een sublieme pass. Aruj heeft problemen om de bal te vangen. Aruj geeft de bal voor. Belkheir krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir 28%, Tūnis 72%.
al-Jazā’ir - Tūnis 4:0