Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fläsch Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6330
Fläsch VfB Landschlacht `07
1S5M Tactiek 3st
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 7
49.5 gemiddelde waardering 50.4
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Gysi rent richting de bal. Gysi geeft een lange en hoge pass. Rüssler geeft een lange en hoge pass. Zappa is nu in balbezit. Zappa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Abegglen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Klungelig pakt Hoffer de bal. Dantschotter rent richting de bal. Ruppen verovert de bal door een tackle van achteren. Ruppen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - VfB Landschlacht `07 1:0

10e minuut.
Jaccard verovert de bal door een tackle van achteren. Jaccard geeft een lange en hoge pass. Taisch rent richting de bal. Taisch schiet op doel. Hahn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - VfB Landschlacht `07 2:0

16e minuut.
Jaccard passt de bal met de wreef. Ruppen rent richting de bal. Ruppen passt de bal in één keer door. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Wölfli kopt de bal weg. Jaccard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaccard geeft de bal voor. Ruppen krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Stohler de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - VfB Landschlacht `07 3:0

27e minuut.
Buitenspel voor Bean. Goede buitenspelval van de verdediging. Haller neemt vlug de vrije trap. Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok schiet op doel. Abegglen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - VfB Landschlacht `07 3:1

31e minuut.
Kaufmann probeert de bal aan de voet te houden. Derdiyok rent richting de bal. Zaugg verovert de bal door een tackle van achteren. Kaufmann onderschept slim de pass. Kaufmann draait met de bal, schiet en ... Abegglen bokst de bal weg.

33e minuut.
Kaufmann met een sublieme pass. Läckerli rent richting de bal. Läckerli speelt de bal door. Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Văn Vương neemt vlug de vrije trap. Zaugg kopt de bal weg. Rüssler geeft een hoge lob. Zappa is nu in balbezit. Zappa draait met de bal, schiet en ... Abegglen bokst de bal weg. Derdiyok is nu in balbezit. Derdiyok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - VfB Landschlacht `07 3:2

38e minuut.
Zaugg probeert de bal met de borst te controleren. Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wölfli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Derdiyok raakt geblesseerd tijdens het duel. Haller wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zaugg onderschept slim de pass. Zaugg geeft de bal voor. Läckerli kopt de bal weg. Kaufmann is nu in balbezit. Kaufmann schiet op doel. Abegglen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fläsch - VfB Landschlacht `07 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 43%, VfB Landschlacht `07 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fläsch - VfB Landschlacht `07 3:3

51e minuut.
Stohler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppen begaat een overtreding. Stohler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoffer met een snel genomen vrije trap. Daar is Wölfli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derdiyok is nu in balbezit. Derdiyok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - VfB Landschlacht `07 3:4

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaccard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bean rent richting de bal. Bean geeft de bal voor. Ruppen maakt een snoekduik en kopt de bal. Hahn bokst de bal weg. Ruppen rent richting de bal. Ruppen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fläsch - VfB Landschlacht `07 4:4

56e minuut.
Dantschotter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaccard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaccard probeert naar een medespeler te passen. Ruppen is nu in balbezit. Ruppen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Dantschotter onderschept slim de pass. Dantschotter geeft een hoge lob. Inworp. Jaccard met een snelle inworp. Bean geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kaufmann kopt de bal weg. Rüttimann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Derdiyok is nu in balbezit. Derdiyok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - VfB Landschlacht `07 4:5

80e minuut.
Klungelig pakt Hoffer de bal. Hoffer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biss met een snelle inworp. Bean geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kaufmann is nu in balbezit. Zappa met een sublieme pass. Derdiyok rent richting de bal. Derdiyok draait met de bal, schiet en ... Abegglen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abegglen speelt de bal door. Rüssler kopt de bal weg. Zappa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - VfB Landschlacht `07 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 44%, VfB Landschlacht `07 56%.
Fläsch - VfB Landschlacht `07 4:6