Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 14:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sénégal Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 14802
Sénégal Kenya
Kenya22 Tactiek zdzisie
55% Balbezit 45%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
69.4 gemiddelde waardering 73.6
excellent Schieten outstanding
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen brilliant


3e minuut.
Sy met een sublieme pass. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba probeert naar een medespeler te passen. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal - Kenya 1:0

19e minuut.
Anihla geeft een hoge lob. Collange heeft problemen om de bal te vangen. Ngilu rent richting de bal. Ngilu draait met de bal, schiet en ... Mbaye Nder probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Salif Keita neemt vlug de vrije trap. Okoth rent richting de bal. Latorre onderschept slim de pass. Latorre geeft de bal voor. Amadou Tall krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Samba Ba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Latorre kopt de bal weg. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kenyatta is nu in balbezit. Kenyatta passt de bal in één keer door. Kitutele speelt de bal door. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal 69%, Kenya 31%.
Sénégal - Kenya 1:0

46e minuut.
Papa Diane met de inworp. Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sy passt de bal in één keer door. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lekimeju probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
M`Barali verovert de bal door een tackle van achteren. Kenyatta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! M`Barali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amadou Tall legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lekimeju probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal - Kenya 2:0

57e minuut.
Kitutele is nu in balbezit. Sy onderschept slim de pass. Sy probeert naar een medespeler te passen. Latorre rent richting de bal. Latorre geeft een lange en hoge pass. Lekimeju bokst de bal weg.

64e minuut.
Daar is Bouba Khadam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sy verovert de bal door een tackle van achteren. Ngilu onderschept slim de pass. Ngilu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kariuki is nu in balbezit. Kariuki passt de bal met de wreef. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall schiet op doel. Lekimeju maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal - Kenya 3:0

68e minuut.
Correa komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sidibe komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Salif Keita passt de bal met de wreef. Ukiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukiru geeft een hoge lob. Kinsaka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal - Kenya 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal 55%, Kenya 45%.
Sénégal - Kenya 3:1