Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Mściwoje Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2416
FC Mściwoje RUMIA JANOWO
classe Tactiek MOJE
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 27.7
excellent Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen poor


1e minuut.
Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz onderschept slim de pass. Stefanowicz passt de bal met de wreef. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Bardin kopt de bal weg. Krok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stefanowicz rent richting de bal. Stefanowicz draait met de bal, schiet en ... Matei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - RUMIA JANOWO 1:0

12e minuut.
Oprea rent richting de bal. Stefanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanowicz passt de bal in één keer door. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aggio is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quiroz neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Krok de bal onder controle te krijgen. Matei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pieczara is nu in balbezit. Pieczara passt de bal met de wreef. Quiroz rent richting de bal. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Matei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - RUMIA JANOWO 2:0

29e minuut.
Oprea kopt de bal weg. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz speelt de bal door. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pieczara probeert naar een medespeler te passen. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Athinaios is nu in balbezit. Stefanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Athinaios geeft een hoge lob. Gałusa is nu in balbezit. Gałusa speelt de bal door. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Matei bokst de bal weg. Pieczara is nu in balbezit. Pieczara draait met de bal, schiet en ... Matei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Gałusa kopt de bal weg. Athinaios controleert de bal met de borst. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz geeft een hoge lob. Quiroz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quiroz neemt de hoekschop. Klungelig pakt Athinaios de bal. Pieczara onderschept slim de pass. Pieczara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - RUMIA JANOWO 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 30%, RUMIA JANOWO 70%.
FC Mściwoje - RUMIA JANOWO 3:0

47e minuut.
Dziwisz geeft een hoge lob. Stefanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Matei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - RUMIA JANOWO 4:0

59e minuut.
Dziwisz passt de bal zonder na te denken. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - RUMIA JANOWO 5:0

60e minuut.
Pieczara passt de bal in één keer door. Szajter bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajter geeft een lange en hoge pass. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Matei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pieczara rent richting de bal. Pieczara geeft een hoge lob. Krok bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz onderschept slim de pass. Stefanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Gałusa is nu in balbezit. Gałusa passt de bal zonder na te denken. Stefanowicz is nu in balbezit. Stefanowicz haalt uit met een fantastische trap. Matei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - RUMIA JANOWO 6:0

72e minuut.
Pieczara rent richting de bal. Pieczara passt de bal zonder na te denken. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Matei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - RUMIA JANOWO 7:0

76e minuut.
Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz passt de bal in één keer door. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - RUMIA JANOWO 8:0

78e minuut.
Stefanowicz passt de bal in één keer door. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz passt de bal zonder na te denken. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel. Matei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - RUMIA JANOWO 9:0

79e minuut.
Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz passt de bal zonder na te denken. Quiroz rent richting de bal. Quiroz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - RUMIA JANOWO 10:0

83e minuut.
Helvei probeert naar een medespeler te passen. Gałusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara rent richting de bal. Pieczara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 30%, RUMIA JANOWO 70%.
FC Mściwoje - RUMIA JANOWO 10:0