Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ullevaal Stadion
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12583
Norge Paraguay
Season69E025212 Tactiek Paraguay
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 8
74.5 gemiddelde waardering 70.8
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen incredible


1e minuut.
Ulland bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco begaat een overtreding. Ulland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulland met een snel genomen vrije trap. Kristoffersen is nu in balbezit. Miño legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miño krijgt een gele kaart. Kristoffersen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kristoffersen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Denis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Santacruz verovert de bal door een tackle van achteren. Mørkved is nu in balbezit. Mørkved geeft een hoge lob. Kristoffersen heeft problemen om de bal te vangen. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mørkved met de inworp. Ulland is nu in balbezit. Ulland geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Denis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lilleby rent richting de bal. Miño legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miño krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Lilleby raakt geblesseerd tijdens het duel. Kristoffersen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Paraguay 1:0

19e minuut.
Hodneland speelt de bal door. Lilleby kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villasanti. Lilleby wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Sætra passt de bal in één keer door. Ulland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulland passt de bal zonder na te denken. Mørkved rent richting de bal. Mørkved geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kristoffersen maakt een snoekduik en kopt de bal. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Inworp. Mørkved met een snelle inworp. Alborno probeert naar een medespeler te passen. Marín is nu in balbezit. Marín schiet op doel. Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Greco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hodneland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulland geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen krijgt zijn hoofd ertegen. Denis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ulland rent richting de bal. Ulland speelt de bal door. Mørkved bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørkved geeft de bal voor. Kristoffersen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 32%, Paraguay 68%.
Norge - Paraguay 1:0

46e minuut.
Alfheim komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Lilleby is nu in balbezit. Hodneland rent richting de bal. Hodneland passt de bal met de wreef. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Santacruz geeft een lange en hoge pass. Alfheim rent richting de bal. Alfheim met een sublieme pass. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Denis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alfheim neemt de hoekschop. Denis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lilleby springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Canteros rent richting de bal. Leirvåg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canteros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Høyland komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Villasanti rent richting de bal. Villasanti geeft de bal voor. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Norge - Paraguay 1:1

78e minuut.
Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín is nu in balbezit. Leirvåg verovert de bal door een tackle van achteren. Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Hodneland kopt de bal weg. Høyland rent richting de bal. Jolay begaat een overtreding. Jolay krijgt een gele kaart. Høyland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulland wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Alfheim is nu in balbezit. Alfheim passt de bal met de wreef. Ulland probeert naar een medespeler te passen. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hodneland rent richting de bal. Høyland is nu in balbezit. Villasanti verovert de bal door een tackle van achteren. Hodneland verovert de bal door een tackle van achteren. Hodneland draait met de bal, schiet en ... Denis bokst de bal weg.

89e minuut.
Alfheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulland is nu in balbezit. Ulland geeft een hoge lob. Høyland krijgt zijn hoofd ertegen. Denis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Paraguay 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 42%, Paraguay 58%.
Norge - Paraguay 2:1