Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: U fogg Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 498
U fogg Mignagola
zeman2 Tactiek popi
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
46.1 gemiddelde waardering 28.9
very good Schieten poor
solid Passen weak
good Verdedigen average


6e minuut.
Gioffreda verovert de bal door een tackle van achteren. Gioffreda geeft een hoge lob. Calvet kopt de bal weg. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U fogg - Mignagola 1:0

10e minuut.
Daar is Metwali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çuhadar is nu in balbezit. Çuhadar met een sublieme pass. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čičin-Šain rent richting de bal. Gioffreda onderschept slim de pass. Gioffreda draait met de bal, schiet en ... De la Torre bokst de bal weg.

13e minuut.
Ionescu probeert naar een medespeler te passen. Scirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg verovert de bal door een tackle van achteren. Karabeg haalt uit met een fantastische trap. De la Torre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U fogg - Mignagola 2:0

16e minuut.
Ionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu speelt de bal door. Gioffreda probeert naar een medespeler te passen. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Scirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffreda onderschept slim de pass. Gioffreda passt de bal met de wreef. Daar is Zawisza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawisza schiet op doel. De la Torre bokst de bal weg.

27e minuut.
Calvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvet speelt de bal door. Karabeg rent richting de bal. Karabeg draait met de bal, schiet en ... De la Torre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ionescu rent richting de bal. Ionescu passt de bal met de wreef. Daar is Verheul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verheul geeft de bal voor. Calvet rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Verheul zal de hoekschop nemen. Calvet kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Chojniak probeert naar een medespeler te passen. Verheul rent richting de bal. Verheul passt de bal met de wreef. Calvet rent richting de bal. Calvet schiet op doel. De la Torre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zawisza heeft problemen om de bal te vangen. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Calvet geeft de bal voor. Čičin-Šain probeert de bal met de borst te controleren. Zawisza onderschept slim de pass. Zawisza haalt uit met een fantastische trap. De la Torre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U fogg - Mignagola 3:0

38e minuut.
Ionescu passt de bal met de wreef. Çuhadar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karabeg de bal. Karabeg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U fogg - Mignagola 4:0

44e minuut.
Duim geeft de bal voor. Çuhadar speelt de bal door. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg haalt uit met een fantastische trap. De la Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U fogg - Mignagola 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U fogg 30%, Mignagola 70%.
U fogg - Mignagola 5:0

50e minuut.
Miriuţă onderschept slim de pass. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza speelt de bal door. Daar is Karabeg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karabeg schiet op doel. De la Torre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U fogg - Mignagola 6:0

51e minuut.
Olivia komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Čičin-Šain bereikt de bal nog maar net als eerste. Čičin-Šain probeert naar een medespeler te passen. Duma rent richting de bal. Karabeg verovert de bal door een tackle van achteren. Karabeg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gorodeckas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Çuhadar passt de bal zonder na te denken. Calvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvet passt de bal in één keer door. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza haalt uit met een fantastische trap. De la Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U fogg - Mignagola 7:0

61e minuut.
Quirino komt het veld opgelopen. Geri komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gioffreda probeert naar een medespeler te passen. Zawisza rent richting de bal. Čičin-Šain rent richting de bal. Zawisza onderschept slim de pass. Zawisza geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De la Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Duim kopt de bal weg. Çuhadar rent richting de bal. Çuhadar passt de bal zonder na te denken. Calvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvet haalt uit met een fantastische trap. De la Torre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zawisza rent richting de bal. Zawisza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U fogg - Mignagola 8:0

66e minuut.
Milesi komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat De la Torre niet meer kan verder spelen. Nonninger komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Žvanut bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheul onderschept slim de pass. Verheul met een sublieme pass. Calvet is nu in balbezit. Calvet schiet op doel. Nonninger bokst de bal weg. Inworp. Rivarola komt het veld opgelopen. Francomano Calamassi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Geri controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lenzi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U fogg 27%, Mignagola 73%.
U fogg - Mignagola 8:0