Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: UKS Domanice Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8894
UKS Domanice Lican Ray
Zielu Tactiek repe 2.0
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 36
good Schieten solid
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


7e minuut.
Punzio geeft een lange en hoge pass. Piecuch is nu in balbezit. Piecuch passt de bal met de wreef. Piccinini is nu in balbezit. Piccinini draait met de bal, schiet en ... Ledwoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Piecuch verovert de bal door een tackle van achteren. Piecuch speelt de bal door. Diryavka speelt de bal door. Fakadej geeft een hoge lob. Kornai rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Lican Ray 1:0

15e minuut.
Diryavka met een sublieme pass. Kominek is nu in balbezit. Kominek speelt de bal door. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Ledwoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piccinini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Lican Ray 2:0

20e minuut.
Nahlik met de inworp. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş passt de bal zonder na te denken. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kornai rent richting de bal. Pandev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai onderschept slim de pass. Kornai heeft problemen om de bal te vangen. Kornai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bakk kopt de bal weg. Daar is Kominek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fakadej probeert naar een medespeler te passen. Piccinini rent richting de bal. Piccinini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gutiérrez met een sublieme pass. Fakadej is nu in balbezit. Kornai rent richting de bal. Kornai draait met de bal, schiet en ... Ledwoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Lican Ray 3:0

24e minuut.
Giordano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kornai. Giordano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Franchino met een snel genomen vrije trap. Cruzat controleert de bal met de borst. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Mukhamedzhanov bokst de bal weg.

30e minuut.
Pandev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fakadej rent richting de bal. Fakadej geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fakadej probeert naar een medespeler te passen. Piccinini rent richting de bal. Piecuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecuch geeft een hoge lob. Kornai krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ledwoń trapt de bal weg. Giordano met een sublieme pass. Cruzat rent richting de bal. Cruzat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fakadej passt de bal zonder na te denken. Piccinini rent richting de bal. Piccinini met een sublieme pass. Kornai rent richting de bal. Kornai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Giordano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diryavka met een sublieme pass. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Domanice 37%, Lican Ray 63%.
UKS Domanice - Lican Ray 3:0

48e minuut.
Piecuch passt de bal met de wreef. Bakk is nu in balbezit. Piccinini verovert de bal door een tackle van achteren. Piccinini draait met de bal, schiet en ... Ledwoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Lican Ray 4:0

49e minuut.
Cruzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakadej begaat een overtreding. Cruzat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fakadej geeft een hoge lob. Mărcuş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prieto springt en kopt de bal. Mukhamedzhanov bokst de bal weg.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kornai stond buitenspel. Franchino neemt vlug de vrije trap. Prieto kopt de bal weg. Cruzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzat haalt uit met een fantastische trap. Mukhamedzhanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Inworp. Gutiérrez met een snelle inworp. Baddeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka verovert de bal door een tackle van achteren. Diryavka geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Lican Ray 5:0

72e minuut.
Kominek rent richting de bal. Kominek passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez is nu in balbezit. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Lican Ray 6:0

74e minuut.
Fakadej passt de bal met de wreef. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez passt de bal in één keer door. Kornai is nu in balbezit. Kornai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Lican Ray 7:0

79e minuut.
Nahlik passt de bal in één keer door. Punzio is nu in balbezit. Punzio geeft een lange en hoge pass. Piccinini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinini draait met de bal, schiet en ... Ledwoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Bakk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Domanice 43%, Lican Ray 57%.
UKS Domanice - Lican Ray 7:0