Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stade de Suisse
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13622
Schweiz Brasil
rombino-vsel Tactiek nitro
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 5
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
77.7 gemiddelde waardering 83.2
outstanding Schieten incredible
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen magical


2e minuut.
Balela onderschept slim de pass. Balela geeft een lange en hoge pass. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco onderschept slim de pass. Repeteco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
dos Santos geeft de bal voor. Repeteco rent richting de bal. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco verovert de bal door een tackle van achteren. Repeteco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
dos Santos probeert naar een medespeler te passen. Proença rent richting de bal. Alves legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Proença raakt geblesseerd tijdens het duel. Repeteco neemt de penalty, wat een uithaal! Spori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Proença rent richting de bal. Proença schiet op doel. Spori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Thailandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duque. Duque krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cuccarede geeft een lange en hoge pass. Disler rent richting de bal. Disler geeft een lange en hoge pass. Bonfils krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Brasil 1:0

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Machida de bal onder controle te krijgen. Disler rent richting de bal. Machida maakt een afschuwelijke overtreding. Machida krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Patropi probeert de bal met de borst te controleren. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lua. Lua krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz 50%, Brasil 50%.
Schweiz - Brasil 1:0

47e minuut.
Patropi passt de bal in één keer door. Lua is nu in balbezit. Bonfils onderschept slim de pass. Bonfils draait met de bal, schiet en ... Vaz Fernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Burkhardt geeft de bal voor. Verhüterli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machida. Machida krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Buitenspel voor Verhüterli. Goede buitenspelval van de verdediging. Ocampo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Disler is nu in balbezit. Disler geeft de bal voor. Verhüterli is nu in balbezit. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils haalt uit met een fantastische trap. Vaz Fernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Buitenspel voor Bonfils. Goede buitenspelval van de verdediging. Affolter komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Burkhardt speelt de bal door. Disler rent richting de bal. Disler passt de bal zonder na te denken. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Brasil 2:0

65e minuut.
Disler speelt de bal door. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli passt de bal zonder na te denken. Bonfils rent richting de bal. Bonfils schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Brasil 3:0

65e minuut.
Manzone komt het veld opgelopen. Bisaz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cuccarede bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccarede geeft de bal voor. Balela controleert de bal met de borst. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Thailandes passt de bal zonder na te denken. dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Santos geeft een lange en hoge pass. Proença rent richting de bal. Proença haalt uit met een fantastische trap. Spori bokst de bal weg.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Norueguês komt het veld opgelopen. Pfenniger komt het veld opgelopen. Nem komt het veld opgelopen. Borges komt het veld opgelopen. Adams komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Borges geeft de bal voor. Disler rent richting de bal. Adams begaat een overtreding. Adams krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Cuccarede met de inworp. Burkhardt met een sublieme pass. Disler rent richting de bal. Disler speelt de bal door. Klungelig pakt Pfenniger de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Disler neemt de hoekschop. Pfenniger krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz 41%, Brasil 59%.
Schweiz - Brasil 3:0