Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: 2101 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3581
2101 Diljen Roni FC
A Tactiek playoff
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.3 gemiddelde waardering 35.5
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Bahtiyaroğlu is nu in balbezit. Emirli verovert de bal door een tackle van achteren. Bahtiyaroğlu met een sublieme pass. Świerczok rent richting de bal. Świerczok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Allikvee speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Keleş de bal onder controle te krijgen. Duffie rent richting de bal. Emirli rent richting de bal. Emirli schiet op doel. İlkkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Barczak passt de bal zonder na te denken. Daar is Świerczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francia rent richting de bal. Świerczok verovert de bal door een tackle van achteren. Świerczok draait met de bal, schiet en ... İlkkan bokst de bal weg.

25e minuut.
Sardino is nu in balbezit. Hacker begaat een overtreding. Sardino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duffie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barczak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Funda bereikt de bal nog maar net als eerste. Funda speelt de bal door. Francia is nu in balbezit. Barczak onderschept slim de pass. Barczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Diljen Roni FC 1:0

32e minuut.
Cebula onderschept slim de pass. Cebula geeft een hoge lob. Akalan is nu in balbezit. Świerczok onderschept slim de pass. Świerczok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Funda heeft problemen om de bal te vangen. Pleşan speelt de bal door. Keleş is nu in balbezit. Świerczok onderschept slim de pass. Świerczok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Emirli is nu in balbezit. Keleş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pleşan. Pleşan krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Funda speelt de bal door. Świerczok is nu in balbezit. Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak verovert de bal door een tackle van achteren. Barczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Diljen Roni FC 2:0

40e minuut.
Akalan is nu in balbezit. Barczak onderschept slim de pass. Świerczok rent richting de bal. Świerczok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Diljen Roni FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2101 23%, Diljen Roni FC 77%.
2101 - Diljen Roni FC 3:0

58e minuut.
Duffie geeft een lange en hoge pass. Akalan kopt de bal weg. Pleşan heeft problemen om de bal te vangen. Emirli is nu in balbezit. Emirli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Duffie verovert de bal door een tackle van achteren. Duffie geeft een lange en hoge pass. Akalan is nu in balbezit. Świerczok onderschept slim de pass. Świerczok draait met de bal, schiet en ... İlkkan bokst de bal weg. Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sardino met een sublieme pass. Barczak is nu in balbezit. Keleş bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak verovert de bal door een tackle van achteren. Barczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dąbiewicz probeert naar een medespeler te passen. Duffie met een sublieme pass. Sardino speelt de bal door. Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak schiet op doel. İlkkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Keleş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allikvee speelt de bal door. Pleşan met een sublieme pass. Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Diljen Roni FC 4:0

72e minuut.
Emirli speelt de bal door. Francia rent richting de bal. Barczak onderschept slim de pass. Barczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pleşan is nu in balbezit. Pleşan geeft een hoge lob. Francia kopt de bal weg. Świerczok is nu in balbezit. Świerczok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Pleşan de bal onder controle te krijgen. Funda is nu in balbezit. Funda geeft de bal voor. Barczak maakt een snoekduik en kopt de bal. İlkkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Diljen Roni FC 5:0

87e minuut.
Kafkasoğlu geeft de bal voor. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrbský verovert de bal door een tackle van achteren. Štrbský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Diljen Roni FC 5:1

89e minuut.
Sardino met een sublieme pass. Klungelig pakt Barczak de bal. Emirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barczak rent richting de bal. Barczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2101 22%, Diljen Roni FC 78%.
2101 - Diljen Roni FC 5:1