Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Force A.O. Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8372
Force A.O. Topo Fc
DEFF Tactiek VASIKOI 3-5-2
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.7 gemiddelde waardering 51.2
very good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Mistrz speelt de bal door. Annunziato rent richting de bal. Met opzet legt Arenas zijn tegenspeler op de grond. Arenas krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Arenas passt de bal zonder na te denken. Arabinec is nu in balbezit. Arabinec speelt de bal door. Daar is Mistrz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mistrz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - Topo Fc 1:0

18e minuut.
Drivas met de inworp. Sapounidis geeft een lange en hoge pass. Fei is nu in balbezit. Fei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Force A.O. - Topo Fc 1:1

30e minuut.
Kesküla speelt de bal door. Arabinec speelt de bal door. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz haalt uit met een fantastische trap. Tanganho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - Topo Fc 2:1

34e minuut.
Chlebakos is nu in balbezit. Chlebakos geeft de bal voor. Anastasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac verovert de bal door een tackle van achteren. Trebinjac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Honkanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honkanen speelt de bal door. Fei is nu in balbezit. Fei schiet op doel. Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Intriago geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayoun met een snelle inworp. Kesküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesküla geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force A.O. 44%, Topo Fc 56%.
Force A.O. - Topo Fc 2:1

47e minuut.
Arabinec met een sublieme pass. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz passt de bal in één keer door. Arabinec rent richting de bal. Arabinec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Panousakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz verovert de bal door een tackle van achteren. Mistrz passt de bal met de wreef. Arabinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabinec haalt uit met een fantastische trap. Tanganho bokst de bal weg.

63e minuut.
Intriago geeft een hoge lob. Inworp. Hayoun met de inworp. Kesküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesküla geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rzewuski geeft een lange en hoge pass. Kesküla kopt de bal weg. Arenas rent richting de bal. Arabinec rent richting de bal. Arabinec geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Arenas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Panousakis de bal. Cestar rent richting de bal. Mistrz verovert de bal door een tackle van achteren. Mistrz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tanganho bokst de bal weg.

87e minuut.
Kesküla rent richting de bal. Drivas maakt een afschuwelijke overtreding. Kesküla raakt geblesseerd tijdens het duel. Kesküla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Intriago de bal. Panousakis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force A.O. 33%, Topo Fc 67%.
Force A.O. - Topo Fc 2:1