Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 17:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cuba Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 13360
Cuba Uruguay
442-L Tactiek 532_Cuba_OFF
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
76.6 gemiddelde waardering 75.1
excellent Schieten outstanding
incredible Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


4e minuut.
Banussi met de inworp. Horta met een sublieme pass. Banussi geeft een hoge lob. Vázquez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - Uruguay 0:1

23e minuut.
Socorro met een sublieme pass. Montenegro rent richting de bal. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Góngora geeft een hoge lob. Valderrama geeft de bal voor. Vázquez kopt de bal weg. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Baños rent richting de bal. Baños geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Valderrama de bal. Valderrama geeft een hoge lob. Carrara springt en kopt de bal. Bartolomé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Arakelián verovert de bal door een tackle van achteren. Arakelián passt de bal zonder na te denken. Marichal rent richting de bal. Marichal geeft de bal voor. Carrara maakt een snoekduik en kopt de bal. Bartolomé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Calero geeft de bal voor. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giusto. Giusto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba 64%, Uruguay 36%.
Cuba - Uruguay 0:1

51e minuut.
Horta is nu in balbezit. Horta geeft de bal voor. Baños kopt de bal weg. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara haalt uit met een fantastische trap. Bartolomé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cruche komt het veld opgelopen. Irahola komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallardo met de inworp. Calero geeft een lange en hoge pass. Daar is Góngora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Góngora schiet op doel. Vallarino bokst de bal weg.

70e minuut.
Montenegro geeft de bal voor. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche rent richting de bal. Cruche haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Inworp. Batista komt het veld opgelopen. Cotelo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Cotelo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montenegro. Cotelo raakt geblesseerd tijdens het duel. Horta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cruche springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Calero is nu in balbezit. Calero passt de bal in één keer door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel. Vallarino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cuba - Uruguay 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba 52%, Uruguay 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuba - Uruguay 1:1