Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lëtzebuerg
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9278
Lëtzebuerg Belarus
Kirchberg :) Tactiek forforturututu
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
70.4 gemiddelde waardering 62.8
outstanding Schieten very good
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen very good


3e minuut.
Brachtenbach probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rafalovich zal de hoekschop nemen. Znak krijgt zijn hoofd ertegen. Wurth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hoscheid geeft een hoge lob. Flammang rent richting de bal. Leshkevich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flammang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flammang kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tsagoika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Liadzevich is nu in balbezit. Hoscheid verovert de bal door een tackle van achteren. Hoscheid speelt de bal door. Flammang rent richting de bal. Flammang schiet op doel. Tsagoika kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Narushevicz passt de bal in één keer door. Rafalovich rent richting de bal. Rafalovich passt de bal met de wreef. Znak is nu in balbezit. Znak schiet op doel. Wurth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pitel speelt de bal door. Hoscheid rent richting de bal. Hoscheid probeert naar een medespeler te passen. Flammang is nu in balbezit. Flammang schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lëtzebuerg 48%, Belarus 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lëtzebuerg - Belarus 0:0

46e minuut.
Morgenstern komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rafalovich geeft een hoge lob. Biever heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sumich. Sumich krijgt een gele kaart. Biever is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vanek met een snel genomen vrije trap. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson haalt uit met een fantastische trap. Tsagoika bokst de bal weg.

65e minuut.
Friob passt de bal in één keer door. Pitel rent richting de bal. Pitel met een sublieme pass. Morgenstern geeft de bal voor. Nestserau probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vanek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rafalovich met de inworp. Narushevicz rent richting de bal. Narushevicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rafalovich met een sublieme pass. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vanek krijgt een gele kaart. Znak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Znak neemt de penalty, wat een uithaal! Wurth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg - Belarus 0:1

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tsagoika niet meer kan verder spelen. Rolin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lëtzebuerg 55%, Belarus 45%.
Lëtzebuerg - Belarus 0:1