Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Polonia 1912 Leszno Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2907
Polonia 1912 Leszno Rakow Cz-wa
nie Tactiek wtepna
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
41.9 gemiddelde waardering 33.4
solid Schieten good
average Passen weak
average Verdedigen poor


5e minuut.
Tuczyński is nu in balbezit. Tuczyński geeft de bal voor. Ismael heeft problemen om de bal te vangen. Özyeğin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyeğin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Feito passt de bal met de wreef. Kövecses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövecses passt de bal zonder na te denken. Sardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nakos is nu in balbezit. Özyeğin is nu in balbezit. Nakos rent richting de bal. Özyeğin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyeğin haalt uit met een fantastische trap. Sorrentino bokst de bal weg. Sbardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbardella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rakow Cz-wa 1:0

10e minuut.
Mărăşescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mărăşescu geeft een lange en hoge pass. Özyeğin kopt de bal weg. Sbardella rent richting de bal. Sbardella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sbardella passt de bal met de wreef. Szakos is nu in balbezit. Nakos rent richting de bal. Nakos schiet op doel. Sorrentino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rakow Cz-wa 2:0

22e minuut.
Mărăşescu probeert naar een medespeler te passen. Nakos rent richting de bal. Özyeğin heeft problemen om de bal te vangen. Özyeğin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rakow Cz-wa 3:0

25e minuut.
Tuczyński met de inworp. Sbardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Feito legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sbardella raakt geblesseerd tijdens het duel. Nakos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sorrentino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nakos is nu in balbezit. Nakos haalt uit met een fantastische trap. Sorrentino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rakow Cz-wa 4:0

34e minuut.
Garat heeft problemen om de bal te vangen. Sbardella is nu in balbezit. Daar is Sbardella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sbardella draait met de bal, schiet en ... Sorrentino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rakow Cz-wa 5:0

40e minuut.
Nakos onderschept slim de pass. Nakos met een sublieme pass. Sbardella is nu in balbezit. Sbardella schiet op doel. Sorrentino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rakow Cz-wa 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 34%, Rakow Cz-wa 66%.
Polonia 1912 Leszno - Rakow Cz-wa 6:0

46e minuut.
Sbardella is nu in balbezit. Feito maakt een afschuwelijke overtreding. Sbardella raakt geblesseerd tijdens het duel. Zalokostas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Szakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakos is nu in balbezit. Nakos draait met de bal, schiet en ... Sorrentino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Tuczyński passt de bal zonder na te denken. Wąsik is nu in balbezit. Hudík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hudík krijgt een gele kaart. Wąsik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

74e minuut.
Garat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuczyński met een snelle inworp. Sbardella heeft problemen om de bal te vangen. Sbardella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Nakos heeft problemen om de bal te vangen. Özyeğin rent richting de bal. Nakos rent richting de bal. Nakos haalt uit met een fantastische trap. Jarocki onderschept slim de pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rakow Cz-wa 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 49%, Rakow Cz-wa 51%.
Polonia 1912 Leszno - Rakow Cz-wa 7:0