Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:28
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: BAYERN 025 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8236
BAYERN 025 Deabru Gorriak
2L84D8 Tactiek Samson
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 54.8
average Schieten very good
good Passen excellent
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Sipina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kelec de bal. Kelec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sipina de bal. Sipina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc passt de bal in één keer door. Kaplon met een sublieme pass. Guitart is nu in balbezit. Guitart draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Moskatelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld probeert naar een medespeler te passen. Kaplon speelt de bal door. Guitart bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mihliuc passt de bal in één keer door. Kaplon is nu in balbezit. Kaplon geeft de bal voor. Daley is nu in balbezit. Daley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Deabru Gorriak 0:1

17e minuut.
Tihor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tihor raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaplon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daley krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN 025 70%, Deabru Gorriak 30%.
BAYERN 025 - Deabru Gorriak 0:1

46e minuut.
Bachar komt het veld opgelopen. Pereszlucha komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ducros kopt de bal weg. Daar is Brčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereszlucha speelt de bal door. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld geeft de bal voor. Moskatelo bokst de bal weg. Rigon probeert de bal met de borst te controleren. Guitart rent richting de bal. Guitart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Deabru Gorriak 0:2

66e minuut.
Supcic probeert naar een medespeler te passen. Kelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelec passt de bal met de wreef. Batinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batinić draait met de bal, schiet en ... Gerónimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Daley rent richting de bal. Savón verovert de bal door een tackle van achteren. Savón geeft een lange en hoge pass. Manu rent richting de bal. Manu geeft de bal voor. Moskatelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Savón kopt de bal weg. Daar is Pereszlucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Guitart onderschept slim de pass. Guitart passt de bal zonder na te denken. Alderweireld probeert naar een medespeler te passen. Daley is nu in balbezit. Daley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tihor passt de bal met de wreef. Kaplon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplon passt de bal zonder na te denken. Guitart is nu in balbezit. Guitart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kaplon is nu in balbezit. Kaplon geeft een lange en hoge pass. Daley rent richting de bal. Daley draait met de bal, schiet en ... Moskatelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pereszlucha kopt de bal weg. Klungelig pakt Daley de bal. Miočić rent richting de bal. Daley onderschept slim de pass. Daley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Deabru Gorriak 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN 025 76%, Deabru Gorriak 24%.
BAYERN 025 - Deabru Gorriak 0:3