Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC_Milan222 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1993
AC_Milan222 KS Hańcza
super Tactiek 4312
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 44.5
average Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń geeft de bal voor. Strakovich krijgt zijn hoofd ertegen. Thwaites werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Szupin onderschept slim de pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco passt de bal in één keer door. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Skotnícký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strakovich verovert de bal door een tackle van achteren. Strakovich passt de bal met de wreef. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - KS Hańcza 0:1

31e minuut.
Stolec probeert naar een medespeler te passen. Alasuutari is nu in balbezit. Alasuutari geeft een lange en hoge pass. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz schiet op doel. De bal raakt de paal. Thwaites verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Melisz is nu in balbezit. Rosłoń rent richting de bal. Rosłoń passt de bal in één keer door. Melisz rent richting de bal. Melisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chevereşan geeft een hoge lob. Skotnícký probeert de bal aan de voet te houden. Melisz is nu in balbezit. Melisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - KS Hańcza 0:2

42e minuut.
Tishurova passt de bal zonder na te denken. Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal in één keer door. Strakovich is nu in balbezit. Strakovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 67%, KS Hańcza 33%.
AC_Milan222 - KS Hańcza 0:2

52e minuut.
Rosłoń rent richting de bal. Rosłoń met een sublieme pass. Klungelig pakt Skotnícký de bal. Melisz is nu in balbezit. Melisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rosłoń passt de bal in één keer door. Melisz rent richting de bal. Skotnícký legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skotnícký krijgt een gele kaart. Melisz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Melisz kan niet meer verder spelen. Ciampi komt het veld opgelopen. Strakovich kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Strakovich rent richting de bal. Strakovich schiet op doel. Thwaites bokst de bal weg.

59e minuut.
Alasuutari passt de bal zonder na te denken. Jančiukas rent richting de bal. Ayling begaat een overtreding. Ayling krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Chevereşan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gała met een snelle inworp. Tishurova geeft een lange en hoge pass. Fierli heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rosłoń heeft problemen om de bal te vangen. Rosłoń geeft een hoge lob. Strakovich rent richting de bal. Strakovich schiet op doel. Thwaites werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Alasuutari verovert de bal door een tackle van achteren. Alasuutari passt de bal zonder na te denken. Ciampi is nu in balbezit. Ciampi schiet op doel. Thwaites probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - KS Hańcza 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 53%, KS Hańcza 47%.
AC_Milan222 - KS Hańcza 0:3