Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Albert Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6507
Hashixem ULTRA ARAD
future Tactiek Resident Evil !!
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 55.8
excellent Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acerbis met de inworp. Fikejz is nu in balbezit. Fikejz geeft de bal voor. Harrison maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciorbea bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acerbis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arsenie maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Fikejz geeft de bal voor. Acerbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerbis verovert de bal door een tackle van achteren. Acerbis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - ULTRA ARAD 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acerbis met een snelle inworp. Mateiaş geeft een hoge lob. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Biloglavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Biloglavić geeft een hoge lob. Dobrescu kopt de bal weg. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Sjauš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hashixem - ULTRA ARAD 1:1

19e minuut.
Leca probeert naar een medespeler te passen. Biloglavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinté tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quinté krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Calangiu speelt de bal door. Biloglavić is nu in balbezit. Biloglavić geeft de bal voor. Dobrescu krijgt zijn hoofd ertegen. Sjauš bokst de bal weg.

22e minuut.
Acerbis verovert de bal door een tackle van achteren. Leca onderschept slim de pass. Harrison onderschept slim de pass. Harrison draait met de bal, schiet en ... Ciorbea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - ULTRA ARAD 1:2

23e minuut.
Marin met een sublieme pass. Calangiu probeert naar een medespeler te passen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez geeft een hoge lob. Dobrescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Arsenie kopt de bal weg. Biloglavić speelt de bal door. Comeagă heeft problemen om de bal te vangen. Famulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Famulski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harrison rent richting de bal. Harrison draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - ULTRA ARAD 1:3

27e minuut.
Collin geeft de bal voor. Hernandez rent richting de bal. Hernandez met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Arsenie heeft problemen om de bal te vangen. Quinté bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinté passt de bal zonder na te denken. Harrison is nu in balbezit. Harrison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - ULTRA ARAD 1:4

33e minuut.
Quinté is nu in balbezit. Fikejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikejz passt de bal in één keer door. Acerbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerbis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Brezeanu passt de bal zonder na te denken. Biloglavić heeft problemen om de bal te vangen. Fikejz is nu in balbezit. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison draait met de bal, schiet en ... Ciorbea bokst de bal weg.

45e minuut.
Acerbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerbis passt de bal in één keer door. Ruiz Moñino rent richting de bal. Acerbis geeft een lange en hoge pass. Arsenie springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 53%, ULTRA ARAD 47%.
Hashixem - ULTRA ARAD 1:4

46e minuut.
González Díez komt het veld opgelopen. Iturrizaga komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Iturrizaga rent richting de bal. Iturrizaga passt de bal in één keer door. Acerbis is nu in balbezit. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea bokst de bal weg.

48e minuut.
Đuderija geeft een hoge lob. Brezeanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Comeagă de bal. Iturrizaga is nu in balbezit. Iturrizaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrizaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - ULTRA ARAD 1:5

53e minuut.
Acerbis passt de bal in één keer door. González Díez rent richting de bal. González Díez met een sublieme pass. Iturrizaga is nu in balbezit. Iturrizaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - ULTRA ARAD 1:6

59e minuut.
González Díez rent richting de bal. González Díez probeert naar een medespeler te passen. Collin is nu in balbezit. Birlic verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenie is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - ULTRA ARAD 1:7

61e minuut.
González Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Díez geeft de bal voor. Daar is Brezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturrizaga rent richting de bal. Iturrizaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - ULTRA ARAD 1:8

62e minuut.
Iturrizaga rent richting de bal. Leca onderschept slim de pass. González Díez onderschept slim de pass. González Díez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - ULTRA ARAD 1:9

64e minuut.
Brezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. González Díez maakt een afschuwelijke overtreding. Brezeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brezeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. González Díez is nu in balbezit. Daar is González Díez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Díez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Comeagă met de inworp. Marin is nu in balbezit. Quinté tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quinté krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Marin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Biloglavić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Leca geeft de bal voor. Marin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Famulski neemt vlug de vrije trap. González Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Díez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrizaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - ULTRA ARAD 1:10

72e minuut.
González Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Díez geeft een hoge lob. Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrizaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - ULTRA ARAD 1:11

73e minuut.
Famulski passt de bal met de wreef. González Díez rent richting de bal. González Díez passt de bal in één keer door. Iturrizaga rent richting de bal. Iturrizaga schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ruiz Moñino met een snelle inworp. Collin rent richting de bal. Collin geeft de bal voor. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - ULTRA ARAD 1:12

82e minuut.
Acerbis is nu in balbezit. Acerbis geeft een lange en hoge pass. Collin heeft problemen om de bal te vangen. Iturrizaga rent richting de bal. Iturrizaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Collin verovert de bal door een tackle van achteren. Collin geeft de bal voor. González Díez kopt de bal weg. Arsenie heeft problemen om de bal te vangen. Arsenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - ULTRA ARAD 1:13

85e minuut.
Calangiu met een snelle inworp. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ruiz Moñino krijgt een gele kaart. Hernandez raakt geblesseerd tijdens het duel. Biloglavić met een snel genomen vrije trap. Marin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - ULTRA ARAD 2:13

86e minuut.
Arsenie rent richting de bal. Arsenie geeft een lange en hoge pass. Hernandez kopt de bal weg. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
González Díez is nu in balbezit. Brezeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. González Díez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. González Díez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arsenie krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Acerbis geeft een lange en hoge pass. Ruiz Moñino kopt de bal weg. Leca is nu in balbezit. Arsenie onderschept slim de pass. Arsenie schiet op doel. Ciorbea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iturrizaga is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - ULTRA ARAD 2:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 68%, ULTRA ARAD 32%.
Hashixem - ULTRA ARAD 2:14