Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Süper Gençlik Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3126
Süper Gençlik O.Lyon
Egemen Tactiek Deep impact
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 35.7
adequate Schieten adequate
average Passen average
poor Verdedigen average


7e minuut.
Mantar geeft de bal voor. Daar is Trandafir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir onderschept slim de pass. Trandafir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - O.Lyon 1:0

10e minuut.
Mantar passt de bal met de wreef. Trandafir heeft problemen om de bal te vangen. Żołądek is nu in balbezit. Trandafir verovert de bal door een tackle van achteren. Trandafir haalt uit met een fantastische trap. Dębek bokst de bal weg. ibn Mandione geeft een hoge lob. Inworp. Yakışan met de inworp. Dacosta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Yemenli kopt de bal weg. Szeląg rent richting de bal. Bernabé García is nu in balbezit. Szeląg onderschept slim de pass. Szeląg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
EL Baloushi passt de bal in één keer door. Yılmazer is nu in balbezit. Yılmazer speelt de bal door. Trandafir rent richting de bal. Trandafir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mbaye Nder probeert naar een medespeler te passen. Ciruelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciruelos met een sublieme pass. Daar is EL Baloushi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. EL Baloushi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mbaye Nder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mbaye Nder passt de bal in één keer door. EL Baloushi is nu in balbezit. EL Baloushi draait met de bal, schiet en ... Bac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Süper Gençlik - O.Lyon 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 49%, O.Lyon 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Süper Gençlik - O.Lyon 1:1

56e minuut.
Daar is ibn Mandione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir probeert naar een medespeler te passen. Szeląg rent richting de bal. Szeląg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ciruelos geeft een lange en hoge pass. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi onderschept slim de pass. EL Baloushi draait met de bal, schiet en ... Bac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - O.Lyon 1:2

69e minuut.
Yakışan kopt de bal weg. Mbaye Nder rent richting de bal. Mateja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mateja krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ciruelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciruelos passt de bal met de wreef. Mateja probeert naar een medespeler te passen. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Midlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Midlej geeft een hoge lob. Fazilet geeft een hoge lob. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 44%, O.Lyon 56%.
Süper Gençlik - O.Lyon 1:2