Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Srbija România
5-2-3G Tactiek Serbia1
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
4 Buitenspel 3
78.4 gemiddelde waardering 83.8
formidable Schieten incredible
outstanding Passen brilliant
incredible Verdedigen brilliant


5e minuut.
Vlaicu met een sublieme pass. Nuţiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slavković. Nuţiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vlaicu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kačar verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nechită geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nuţiu krijgt zijn hoofd ertegen. Rakić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nechită met de inworp. Vlaicu speelt de bal door. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Iftodi verovert de bal door een tackle van achteren. Iftodi probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Rakić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu met een sublieme pass. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu geeft de bal voor. Tudorache krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Temunović met een sublieme pass. Serafimović is nu in balbezit. Iftodi begaat een overtreding. Iftodi krijgt een gele kaart. Serafimović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Temunović komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vlaicu passt de bal in één keer door. Nechită rent richting de bal. Nechită geeft de bal voor. Tudorache maakt een snoekduik en kopt de bal. Rakić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija - România 0:1

36e minuut.
Vlaicu passt de bal in één keer door. Solomon rent richting de bal. Solomon speelt de bal door. Tudorache rent richting de bal. Tudorache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija - România 0:2

44e minuut.
Daar is Knez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knez passt de bal in één keer door. Bandulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandulaja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija - România 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija 64%, România 36%.
Srbija - România 1:2

57e minuut.
Temunović kopt de bal weg. Serafimović is nu in balbezit. Iftodi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iftodi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roşca komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Serafimović kopt de bal weg. Bandulaja rent richting de bal. Solomon maakt een afschuwelijke overtreding. Solomon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bandulaja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Serafimović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolarić komt het veld opgelopen. Ristović komt het veld opgelopen. Constantinescu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Miloradović passt de bal zonder na te denken. Knez speelt de bal door. Iliescu rent richting de bal. Ristović is nu in balbezit. Ristović haalt uit met een fantastische trap. Birlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kolarić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Boca komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ješić passt de bal met de wreef. Bandulaja is nu in balbezit. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić draait met de bal, schiet en ... Birlea bokst de bal weg.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butković komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Slavković speelt de bal door. Ješić heeft problemen om de bal te vangen. Ješić speelt de bal door. Bandulaja rent richting de bal. Bandulaja draait met de bal, schiet en ... Birlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija 56%, România 44%.
Srbija - România 1:2