Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cymru Latvija
Piscu Tactiek Latvija 4-3-1-2
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
69.9 gemiddelde waardering 73.7
outstanding Schieten incredible
formidable Passen incredible
incredible Verdedigen excellent


1e minuut.
Pembridge geeft een lange en hoge pass. Langley kopt de bal weg. Oster bereikt de bal nog maar net als eerste. Oster haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
French passt de bal in één keer door. Langley is nu in balbezit. Plicis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Plicis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Gavars speelt de bal door. Vilps speelt de bal door. Bruks rent richting de bal. Bruks geeft een lange en hoge pass. Bikšenieks maakt een snoekduik en kopt de bal. Symonds bokst de bal weg.

18e minuut.
Symonds probeert naar een medespeler te passen. Pizičs met een sublieme pass. Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruks geeft een hoge lob. Bikšenieks springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dzerviņš speelt de bal door. Gavars speelt de bal door. Bruks rent richting de bal. Bruks geeft een hoge lob. Bikšenieks maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pizičs onderschept slim de pass. Pizičs passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bruks de bal. Bruks geeft de bal voor. Bikšenieks krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - Latvija 0:1

35e minuut.
Bruks is nu in balbezit. Bruks passt de bal in één keer door. Mash rent richting de bal. Bikšenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Bikšenieks draait met de bal, schiet en ... Symonds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Cody is nu in balbezit. Cody speelt de bal door. Oster rent richting de bal. Oster schiet op doel. Celmiņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cymru - Latvija 1:1

42e minuut.
Gavars rent richting de bal. Gavars passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bruks de bal. Bruks geeft een hoge lob. Deglavs maakt een snoekduik en kopt de bal. Symonds bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru 61%, Latvija 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cymru - Latvija 1:1

48e minuut.
Payne passt de bal met de wreef. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin met een sublieme pass. Oster bereikt de bal nog maar net als eerste. Oster schiet op doel. Celmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Tobin controleert de bal met de borst. French speelt de bal door. Tobin speelt de bal door. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Oster stond buitenspel. Lapsa komt het veld opgelopen. Štrauss komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mumford kopt de bal weg. Pizičs rent richting de bal. Pizičs passt de bal in één keer door. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Symonds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Langley kopt de bal weg. Gavars is nu in balbezit. French tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. French krijgt een gele kaart.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrodelis komt het veld opgelopen. Zeltītis komt het veld opgelopen. Talsis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Lapsa verovert de bal door een tackle van achteren. Lapsa geeft een lange en hoge pass. Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruks geeft een lange en hoge pass. Zeltītis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clements komt het veld opgelopen. Timms komt het veld opgelopen. Isaac komt het veld opgelopen. Armstrong komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Isaac kopt de bal weg. Klungelig pakt Lapsa de bal. Oster bereikt de bal nog maar net als eerste. Oster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - Latvija 2:1

82e minuut.
Drake komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru 40%, Latvija 60%.
Cymru - Latvija 2:1