Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 09:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: U.A.E. Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11977
U.A.E. New Zealand
5322 Tactiek AD
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
74.6 gemiddelde waardering 73.5
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


6e minuut.
Davidson probeert naar een medespeler te passen. Knight rent richting de bal. Knight geeft een hoge lob. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich schiet op doel. bin Ali Faraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Zoricich met een sublieme pass. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugri maakt een afschuwelijke overtreding. Reeves is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reeves wilt de vrije trap nemen. bin Ali Faraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Mugri passt de bal zonder na te denken. El Habib is nu in balbezit. Nicholas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Habib is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. El Rasheed neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mugri probeert naar een medespeler te passen. El Rasheed is nu in balbezit. Viertal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El Rasheed is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Habib neemt de penalty, wat een uithaal! Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Knight met de inworp. Davidson met een sublieme pass. El Habib verovert de bal door een tackle van achteren. Zoricich rent richting de bal. Zoricich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Knight geeft de bal voor. bin Ali Faraj probeert naar een medespeler te passen. Abdu Mugri kopt de bal weg. El Habib rent richting de bal. El Habib haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rennell maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Knight kopt de bal weg. Abdu Yuseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
EL Baloushi met een sublieme pass. Abdu Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Mugri passt de bal in één keer door. El Habib rent richting de bal. El Habib draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.E. 55%, New Zealand 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.A.E. - New Zealand 0:0

59e minuut.
Al Awar probeert naar een medespeler te passen. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi passt de bal met de wreef. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Buitenspel voor El Habib. Goede buitenspelval van de verdediging. Muto komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugri passt de bal met de wreef. EL Baloushi met een sublieme pass. Muto is nu in balbezit. Muto haalt uit met een fantastische trap. Cooper bokst de bal weg.

66e minuut.
Abdu Mugri met de inworp. EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi passt de bal zonder na te denken. Daar is Mugri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mugri geeft de bal voor. Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Knight is nu in balbezit. Knight speelt de bal door. Vlahos heeft problemen om de bal te vangen. Vlahos draait met de bal, schiet en ... bin Ali Faraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. - New Zealand 0:1

73e minuut.
Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos passt de bal zonder na te denken. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight geeft een lange en hoge pass. Zoricich krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Reeves verovert de bal door een tackle van achteren. Reeves probeert naar een medespeler te passen. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight geeft de bal voor. Vlahos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Knight rent richting de bal. Knight passt de bal met de wreef. Vlahos rent richting de bal. Vlahos schiet op doel. bin Ali Faraj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Malallah de bal. Zoricich is nu in balbezit. Zoricich haalt uit met een fantastische trap. bin Ali Faraj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. - New Zealand 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.E. 61%, New Zealand 39%.
U.A.E. - New Zealand 0:2