Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Maghrib Tūnis
Foutinho 523 -M Tactiek POLTUN
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64.7 gemiddelde waardering 61
solid Schieten solid
outstanding Passen very good
brilliant Verdedigen formidable


5e minuut.
Thabet verovert de bal door een tackle van achteren. Thabet probeert naar een medespeler te passen. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid geeft een hoge lob. Hishami krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Meuni onderschept slim de pass. Abbasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasi met een sublieme pass. Jabiri is nu in balbezit. Jabiri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bacha speelt de bal door. Nafti met een sublieme pass. Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hishami geeft een lange en hoge pass. Jabiri krijgt zijn hoofd ertegen. Bacha bokst de bal weg.

24e minuut.
Meuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuni geeft de bal voor. Inworp. Zaid met een snelle inworp. Abbasi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Majady onderschept slim de pass. Majady speelt de bal door. Abbasi rent richting de bal. Abbasi geeft een lange en hoge pass. Jabiri springt en kopt de bal. Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid verovert de bal door een tackle van achteren. Zaid passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hishami de bal. Hishami schiet op doel. Bacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Hishami is nu in balbezit. Swayeh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hishami is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El Arabi komt het veld opgelopen. Jabiri kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nafti met een snelle inworp. El Arabi geeft een lange en hoge pass. Jabiri is nu in balbezit. Jabiri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
El Arabi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abbasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thabet. Thabet krijgt een gele kaart.

45e minuut.
El Arabi geeft een lange en hoge pass. Jabiri is nu in balbezit. Swayeh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Swayeh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib 41%, Tūnis 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Maghrib - Tūnis 0:0

46e minuut.
Elkhalfi komt het veld opgelopen.

55e minuut.
El Arabi rent richting de bal. El Arabi met een sublieme pass. Abbasi geeft een lange en hoge pass. Hishami rent richting de bal. Hishami schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
El Arabi met een sublieme pass. Abbasi is nu in balbezit. Abbasi passt de bal in één keer door. Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hishami schiet op doel. Bacha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maradona-Lmaghrib komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Maradona-Lmaghrib kopt de bal weg. Meuni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hishami met een sublieme pass. Jabiri rent richting de bal. Jabiri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ismail onderschept slim de pass. Sulayman onderschept slim de pass. Sulayman geeft een lange en hoge pass. Hishami is nu in balbezit. Hishami schiet op doel. Bacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Swayeh verovert de bal door een tackle van achteren. Swayeh met een sublieme pass. Klungelig pakt Meuni de bal. El Arabi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Arabi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Senoussi met een sublieme pass. Boussaidi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Arabi. El Arabi krijgt een gele kaart. Boussaidi raakt geblesseerd tijdens het duel. Belbajid komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Sulayman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hishami controleert de bal met de borst. Meuni geeft een lange en hoge pass. Kadioui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Qassemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassemi geeft de bal voor. Hishami is nu in balbezit. Hishami geeft een hoge lob. Belbajid maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Tūnis 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib 30%, Tūnis 70%.
Al Maghrib - Tūnis 1:0