Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stade de Suisse
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13315
Schweiz Portugal
rombino+ Tactiek 5212centroch
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
79 gemiddelde waardering 77.6
incredible Schieten formidable
incredible Passen incredible
incredible Verdedigen brilliant


2e minuut.
Johner probeert naar een medespeler te passen. Burkhardt kopt de bal weg. Bonfils rent richting de bal. Bonfils schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Portugal 1:0

4e minuut.
Daar is Wiederkehr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiederkehr met een sublieme pass. Bonfils rent richting de bal. Bonfils draait met de bal, schiet en ... Devoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Portugal 2:0

9e minuut.
Häny probeert naar een medespeler te passen. Disler bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborco begaat een overtreding. Laborco krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Wiederkehr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt geeft een lange en hoge pass. Marazzi krijgt zijn hoofd ertegen. Devoto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Torres geeft de bal voor. Gralho kopt de bal weg. Laborco is nu in balbezit. Laborco schiet op doel. Johner probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cuccarede bereikt de bal nog maar net als eerste. Deserta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccarede onderschept slim de pass. Cuccarede geeft de bal voor. Marazzi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cuccarede met een snelle inworp. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt geeft een hoge lob. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Portugal 3:0

44e minuut.
Laborco rent richting de bal. Burkhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Burkhardt geeft een lange en hoge pass. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz 37%, Portugal 63%.
Schweiz - Portugal 3:0

46e minuut.
Deserta passt de bal met de wreef. Laborco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccarede begaat een overtreding. Cuccarede krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Peixinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccarede onderschept slim de pass. Cuccarede probeert naar een medespeler te passen. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Canto e Castro probeert naar een medespeler te passen. Manzone komt het veld opgelopen. Bisaz komt het veld opgelopen. Eggimann komt het veld opgelopen. Burkhardt met een snel genomen vrije trap. Cuccarede krijgt zijn hoofd ertegen. Devoto bokst de bal weg.

68e minuut.
Disler geeft de bal voor. Cuccarede kopt de bal weg. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Devoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Portugal 4:0

70e minuut.
Bisaz rent richting de bal. Freitas do Amaral begaat een overtreding. Bisaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pólvora komt het veld opgelopen. Feio komt het veld opgelopen. Wiederkehr met een snel genomen vrije trap. Cuccarede rent richting de bal. Cuccarede geeft de bal voor. Bisaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Devoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Portugal 5:0

78e minuut.
Manzone geeft een lange en hoge pass. Freitas do Amaral kopt de bal weg. Wiederkehr geeft een hoge lob. Marazzi rent richting de bal. Marazzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bisaz is nu in balbezit. Bisaz schiet op doel. Devoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Torres met een sublieme pass. Laborco rent richting de bal. Laborco passt de bal zonder na te denken. Gralho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralho schiet op doel. Johner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Bisaz geeft een hoge lob. Cuccarede kopt de bal weg. Klungelig pakt Canto e Castro de bal. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bisaz stond buitenspel. Velo komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Velo passt de bal in één keer door. Feio bereikt de bal nog maar net als eerste. Feio geeft de bal voor. Gralho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz 37%, Portugal 63%.
Schweiz - Portugal 5:0