Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Parken Stadium
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21266
Danmark Scotland
DK 523 Tactiek s532w_mirror
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
75.8 gemiddelde waardering 78.4
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


3e minuut.
Hartvigsen onderschept slim de pass. Hartvigsen geeft een hoge lob. Inworp. Ure zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raith geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Lejbølle speelt de bal door. Ørnholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørnholt passt de bal in één keer door. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Hartvigsen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ure met de inworp. Raith probeert naar een medespeler te passen. Ure geeft een lange en hoge pass. Praahl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - Scotland 0:1

27e minuut.
MacMaster passt de bal in één keer door. Ure rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergmann. Bergmann krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Bredal kopt de bal weg. Ørnholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming is nu in balbezit. Bramming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danmark - Scotland 1:1

33e minuut.
MacKeochan speelt de bal door. MacGuffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Norup onderschept slim de pass. Daar is Norup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norup geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Daar is MacMurray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle probeert naar een medespeler te passen. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming schiet op doel. MacLennan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Charles is nu in balbezit. Charles geeft een lange en hoge pass. Daar is Hartvigsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. Praahl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark 59%, Scotland 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danmark - Scotland 1:1

46e minuut.
MacLairish komt het veld opgelopen. Todd komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Norup passt de bal met de wreef. Lejbølle speelt de bal door. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming schiet op doel. MacLennan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - Scotland 2:1

47e minuut.
MacLairish passt de bal met de wreef. Ure is nu in balbezit. Ure passt de bal zonder na te denken. Todd rent richting de bal. Todd draait met de bal, schiet en ... Praahl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ørnholt stond buitenspel. Arentoft komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ure onderschept slim de pass. Ure speelt de bal door. Raith is nu in balbezit. Raith geeft de bal voor. MacChlerich maakt een snoekduik en kopt de bal. Praahl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danmark - Scotland 2:2

60e minuut.
Forrest komt het veld opgelopen.

62e minuut.
MacKeochan met een sublieme pass. MacLairish rent richting de bal. MacLairish geeft een lange en hoge pass. Andresen is nu in balbezit. Forrest onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergmann. Todd is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lysemose komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menzies komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ørnholt stond buitenspel. Høeg komt het veld opgelopen.

84e minuut.
MacKeochan speelt de bal door. Lysemose is nu in balbezit. Lysemose passt de bal met de wreef. Høeg rent richting de bal. Høeg haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Arentoft met een snelle inworp. Bredal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ure. Ure krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Lysemose probeert naar een medespeler te passen. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bredal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arentoft komt bij de bal en schiet. MacLennan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark 54%, Scotland 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danmark - Scotland 2:2